:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, June 16, 2010

::Grrrrrrrrrrr!!...::

ahh gerammm!!!!mcm mna la aku bleh xprasan!!huhu...


nak tau npe aku geram?..hurmm sakit hati pn ade gak...cmni kisahnya..last weekend aku kuar la shopping ngn kwan2 aku kn..biase la msing2 da abes exam kn..ape lg enjoy la plak kn...dah mcm tradisi plak kt sni pas abes je exam mst ktorg kuar g sendai rmai2...main2,jalan2,shopping2...makan2...


ahh berbalik pd kisah tu...aku ape lg da lma xkuar shopping kn..gian betol lah nk shopping..kna plak time tu sales kn..mmg tepat pd msanye lah kn..jalan2 pusing2 last2 aku beli lah 1 belt ni berwarna hijau cerah...half price kan..


then tibalah ari selasa..aku ada test 回路理論kul 1 ari tu..
disebabkan cuaca agak panas ari tu aku pn pkai lah kemeja n belt yg aku beli tu g kelas kn...test tu actually 50 minit..tp aku da siap awl kn..ade lg 15 minit..smntara tggu sensei nk kutip paper aku pn belek ahh aku nye belt tu...


then.....


alamak!!!!ade bintik2!!!!biar betul??????...aku usha r lelama...mmg betullah ada bintik2 kecik....aku mmg da ragu2 da...trus aku tanggalkn belt tu n masukkan dlm beg..rsa geli nk pegang!!!pas abes klas aku trus g blik senpai..nk pastikan betol ke x kn...mmg sah la belt tu diperbuat dr kulit babi!!!!oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!geli!!!trus aku g amik tanah dlm pasu bunga then samak!!!huhuhuhu....geram pn ada jgak..tp slah aku jgak xtgk betol2 kn time nk bli tu..kedai tu pn hal boh lampu xckop..gelap la..mna aku nk pasan bintik2 kecik tu..huhu...


pasni mmg aku akn tgk betol2 dlu..aku nk pesan gak kt korg sume spya berhati2 time shopping....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

aqmar said...

ya allah..~
hati2 la len kali ftin...
aku rtue pon hmpir terpegang kasut buatan babi..sbb cantik sgt..naseb baek la sales girl gtaw...dia buat border kecik je..mna la nk prsan..adeyh...~

fatin said...

yup..be careful..tau x cmne nk kenal kulit babi?..ada bintil kecik je..1 tumpuk ada 3 bintik...

aqmar said...

x...huhu...bleyh nmpk k??

fatin said...

yup..bleh nmpak tp kena belek betol2 lah...kt klcc tu pn ada ja kasut2 kulit..pape pn kl nk sentuh brg2 kulit tu usha2 lah dlu ye sblm pegang..

aqmar said...

o00..thnx for the info babe ~~
x0x0

fatin said...

no hal la..sebar2kan lah ye...sblm ni aku pn xtau..bl dtg oversea ni bru tau mcm2 bnda...bak kata org jauh perjalanan luas pndangan..hehe

iyda murasaki said...

omg....kak ida pon same...terbeli belt yg bertompok2 3 tuh...aduh...time tuh rase cam nk bakar jer kedai tuh..geram giler dah arr harga hmpir 3000yen...mmg rase nk gila...last2 bg kat org camtu jerk...rugi duet i...aduhhhhh

fatin said...

nseb bek fatin bli time ngah sale..xsmpi 2000 yen pn..huhu mmg geram sgt2!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...