:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, June 11, 2010

sedih....=(

salam semua...
al kisahnya...pd suatu malam ni kan..aku nk prepare la utk test kimia keesokan harinya..aku pn xtau apesal stp kali aku ngadap je buku kimia aku tension...adoiiii...aku pn xfaham kos aku electornic engin tp ttbe ja aku kna blajar kimia..aku ni da la bengap sket kimia...so aku mmg risau gla la test esoknye tu...puas aku belek2 nota tp still xfaham...so aku pn call la kwan aku yg mmg blaja kos kimia kan..dgn harapan dia dapat lah ajar aku kan..sbb aku rasa bnda tu mmg kacang lah bg si dia yg sememangnya terer gila kimia kan..tp sgguh aku sgat sedih....aku xrsa yg dia betol2 nk tlg aku....ntah knpa tp aku dpt rsa yg permintaan aku tu membebankan dia...cm nak xnak je ajr aku...last2 aku pn give up lah kn...mmg aku sedih sgt2...nangis then trus xda mood nk stdy...so aku pn g amik wudhuk n bca Quran..pastu aku pn berusaha dgr sdri blaja dr internet..Alhmdllah akhirnya aku faham sket..wlpn test kimia tu aku xdpat jwb 100% tp aku bersyukur..skrg2nya bleh gak jwb kn...
emhh apa la aku dok melalut ni....sbnarnya aku nak cita yg aku betul2 sedih ngn kawan aku tu.....tu je lah......
sekian...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

AimiAmirah said...

gambare fatin..

fatin said...

thanks aimi...ganbarimashou!!!

VegeSalad said...

biasa la kan...ilmu Allah luas kan...semua dia tahu...ada ilmu yang kita boleh terima,kita suka...and ada yang kita tak boleh terima...gambatene! moga di permudahkan

fatin said...

thanks sarah...ganbarimasu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...