:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, June 17, 2010

::Aku sayangkan kau jgak!!!::

"Sebenarnya aku sygkan kau.."..

wawawahhhh..rock tp romantik wehhh!!!i like very3 much!!!!haha...
rock2 jugak babe tapi dlm hati still ada taman!!!haha...credit to Shamsul yg kacak utk filem Evolusi KL Drift 2!!!...mmg best ahh..cayalah lu!...gua jatuh hati sma lu pya filem maa...

ermm..mst korg ckp aku ketinggalan kn..ye lah filem ni kuar bln 4 ari tu kl xslap..da nk basi da aku bru terhegeh2 nk tgk..huhu..xkesah la ape korg nk kta asalkan aku dpt tgk!!!wlpn xbpe clear sgt kn..tp ok la kn dr xdpt tgk trus..ye x...actually msa filem ni ditayangkn di pawagam aku ade je kt kl..tp maklumlah dpt smbutan rmai kn..aku krg bernasib baik..beratur pnjang2 kn..last2 smpi turn aku nk bli tiket da sold out!!huhu...frust maa... 

kl korg nk tau aku mmg ske ape2 je bnda yg berkaitan ngan racing!!!especially racing keta!!!aku ske tgk filem racing..men game racing..haa jgn main2 lelaki pn leh kalah tau lwan game racing ngn aku!!..haha..ni antara filem2 yg aku minat sgt!!


 ni plak game yg plg aku suka!!!wewwww


..npe???xpercaye ke?..eheheh...jgn ingt gurl yg ayu cm aku ni xminat racing2 tau(masuk bakul angkt sdri jap..maklum lah skang ni da makin gemok kan..so berat sket org xlarat nk angkt..terpaksalah angkt sdri kan)..ayu tp rock babe!!!haha...


sesapa yg mempunyai minat yg sma ngn aku?..bleh r geng!!!hehe...
ntah knape aku pn xtau..tp aku rsa sgt2..ishkk xtau lah nk ckp cmna..yg aku leh cita bl aku tgk je cte racing atau men game racing spe2 pn xleh kaco..xberkelip mata aku tgk!!kl org sblah dok ckp pn mcm ckap ngn batu lah..haha smpi begitu skali lah aku nye minta..ishk merapu sakan dah ni..udah2 le tu..kang bocor abeh rahsia aku!!xbley jdik nih..kang jatuh la saham i..yeahhhhaaaaa jmpe d lain ari..bubye~~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

VegeSalad said...

hahaha lawak jer ...

Anonymous said...

memg lawak pon..kah3

fatin said...

huhu..ape yg lawaknye nih???aku wt lawak ke?..huhu

AdEQue said...

hehehe..fatin!!!!!kt sjiwa!!!!ain pn suke sgt pa2 yg berkaitan ngn racing n drift..jum drif skali t..hehe...best r ad geng...leh lpak skali t..hehe..mish u,babe.. =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...