:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, June 20, 2010

::Aku xsanggup kehilangan"NYA"...!::

huhhh...xdpat aku byangkan mcm mna kl aku kehilanganNya!....aku mula mengenalinya April tahun lepas...lma kelamaan aku menyayanginya sprtmna aku menyayangi diriku sendiri...aku xboleh hidup tanpaNYA..hari2 ku terasa amat sepi tanpa kehadiranNYA....dialah penghibur tatkala aku kebosanan..dia lah penghibur tatkala aku kesedihan...i love u so much!!!!korg nk tgk x kekash hatiku?...

1.....

2.....

3.....


jeng3!....
smlm kan..aku kuar shopping ngn kwn2,senpai n kohai aku...pas lunc ktorg pn g la jalan2 window shopping kn...jalan2 punye jalan shopping pye shopping da tiba waktu utk solat asar...kat sni mna nk jmpa masjid...apatah lg surau kn...so mcm biasalah port ktorg utk solat adlh kt fitting room...


nak djadikan cerita..pas solat sume kn..tbe2 aku sedar phone aku xda!!!huk2!!selongkar handbag beg brg sume xde gak..mmg merah r muke time tuh..nk nangis pn ade gak...then trus g toilet kn..tgk2 da xde!!!mak oii..mcm nk luruh je jantung kt situ!!!


aku kol byak kali dapat je..tp xde org jwab...mcm2 lah yg timbul dlm benak fkiran aku...da xtau nk wt ape aku trus je gtau kt salegirl kt stu...先トイレで携帯電話を忘れちゃった。。pastu salegirl tu trus g toilet..die check pn xde gak...pastu dia tya ag...何色ですか?aku pn jwab lah..白。。iphoneです。。then die suruh aku ikut die...


rupa2nya phone aku tu da smpi kt security nye bilik da...huhh nmpak ja phone aku kt tgn guard tuh rsa lega gila!!...hurmm padan mke aku..cuai lg!!!huhhh sabo je la...


siyes aku syg gla kot phone tuh...kl nk pkai phone bru pn aku xnk jual phone nih..aku akn smpn smpi bl2...sbb ni phone 1st aku bli gna duet sdri....


yg sebenar benarnya aku nk ckp kt sni...aku rsa kn kl kt Malaysia dah confirm2 xjmpe da phone aku tuh..iphone lak tu..nseb baik lah bnda ni terjd kt jepun..bkn aku nk burukkan ngra sdri tp itulah realitinya...aku berbangga ngn rakyat jepun sbnarnya...disiplin yg tggi...rsa selamat kt jepun...


huhh da penat da menaip..k lah nk g siapkn projek doraemon aku tuh..anti da siap aku tnjuk kt korg ye aku nye doraemon tuh..daa~~


         
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

iyda murasaki said...

fuhhhh selamat kannn...tp kalo ilang kat jpun k.ida pon xwisau...esok lusa sampai balik pyer...nih fatin,mane dpt layout nih??suke suke suke....

fatin said...

tu lah...mmg cuak gile ahh...yup jepun dakara ne...layout nih?...fatin amik kt new design...xbyak sgt plihan tp ok lah...simple but nmpak glamorous gtu..haha

aqmar said...

nseb baek jumpa...jgn careless lgi taw.. =)
tu r, klo kt sini mmg confirm xdpt blk da..jgn mimpi la nk dpt blk..tmbh iphone plak tue...~aku pon x mampu kot nk bli..huhu..
waa..mmg nmpk glamorous page nie..
seglamour pemiliknya.. (^_@)

fatin said...

tu lah..bersyukur sgt2...
amboi aqmar sakan btol puji nyer..melambong haa...hak3..neway thanks ya...=)

AdEQue said...

huhu..alhamdulillah jmpak..tau xpa...hp mahai tuh...bukan sng nk bli...huhu..kt cni pn bribu2 dah...lam klas ain sorg ja yng pakai hp tuh..... masyuknya dpt hp tuh...hehe...xpa..ain tgu fatin b 1 cmtuh kat ain..wakakaka... =P

fatin said...

bleh2..fatin blikn tp ain byaq sdri naa..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...