:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, March 4, 2012

:: Aku terima nikahnya ::

Salam readers =p

********************************************************************************

kalau Yusri cakap...

Aku terima nikahnya Lisa Surihani dengan mas kahwinnya seutas rantai platinum tunai !! sahhhh !!

********************************************************************************

bakal suami aku akan cakap...

Aku terima nikahnya Fatin Othman dengan mas kahwinnya sebuah stand mixer tunai !! 



aci tak ? aci tak ?? keh3

ohh stand mixer ini memang barang idaman aku.. insyaAllah.. nanti ada kelapangan wang mmg aku akan beli benda ni sebijik.. nanti leh jamu laki aku makan roti, kuih, kek sampai buncit perut.. keh3


ape barang idaman korang pulak ???



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

32 comments:

zati embong said...

hahaha..jat?brg idaman? baby kot.hahaha.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hahaha.. stand mixer kah?

Juliet_iRa~" said...

hehhe..comelnyaa..kuning gtu!

apa beza stand mixer ni ngan hand mixer?ada bowl je kot kan?heee

ira...nak 1 set kedai bakeri..aci tak?hahahahhaa..

smpai ke sudah takkan dpt kot..kehkeh

teha said...

hahaha ! knp mesti stand mixer ?

Hanis MY said...

wow bgsnya brg idamn akk apa eh mcm byk je wuwuwu...

aReLaN said...

hahahaha....adoiyaii...meh nak belikan buat hantaran.

Juliet_iRa~" said...

hee..fatin...;p

blh2...nt btau la bila blk msia ira amik kat klia..hahaaha ;p

ABU said...

wah kemain lgi nak stand mixer.. pelik la dia ni hahahha barang idaman aku ialah pesawat pejuang..kah kah..

nanakimie said...

brg idaman nset baru:)

semutsengal said...

Err,

mintak sejadah ok jugak.telekung ke.

Tukang Karut said...

jat, kalau nak baby bukan beli, tapi buat!

Kamalia said...

ekekek..kalakarlafatin ni..
macam banyak jugak brg idaman tu.takleh bgatu org lain..haha

Hanamiko Sakura said...

memang kretif gila buat mas kawen guna stand mixer.... hahaha

nak gelak terguling2 lah pulak ^^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

speechless hahahaha
boley jer uols janji happy ngeeee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak minta kereta ferrari..

ahakkkksss.. :)

Hafizin Jamil said...

nanti boroi + buncit suami ko..haha

Noraim said...

sy nak kereta sbb ssh sgt nak bergerak dekat uni ni. huhu.

tp tak mungkin la dpt buat masa ni. hihi.

ohh dok jepun eh? belajar apa? hee.

ShahzCudin said...

alang2 dah kt jepun, cube cr stand mixer yg pelik2..bru best..

nur anis said...

barang idaman? banglo sebijik kot..boleh tak minta mas kahwin cam tu nanti..huhu

cik ika said...

brg idaman ika sekarang ni nk beli laptop baru je..

Asmara said...

wah ni nmpk sgt minat memasak! untunglah bakal somi. hehe..

faiz fakhirin said...

bagus gak cadangan tu..awk lowprofile la..nampak xminta lesung jer..lagi comel..bleh tumbuk2 di dapur bersama.

cotton candy said...

boleh x sy nk kasut kaca ala2 cinderella 2..haha

Munnafendy said...

dengan mas kahwinnya seketul jongkong emas bertahtakan batu swarzoski 2567karat tunaiiiiiiii...

haha!

Papa Mifz said...

menarik gak stand mixer tu yer...

NurWahidah Abdullah said...

x pernah org buat lg...hehe..

siti kektus said...

aku nak sebakul benang kait dengan jarum kait yg pelbagai saiz. haha :p

siti kektus said...

aku nak sebakul benang kait dengan jarum kait yg pelbagai saiz. haha :p

Lea Isnawi said...

sama mcm kak jat

nak BABY! nak BABY!


hihi

chemay said...

nak al-quran la senaskah.
hee
:)

semutsengal said...

akak bz buat kuih ke ?

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHAHA (keinginan ini mampu dibeli sebelum bersuami lagi kot?) eheh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...