:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, March 20, 2012

:: Number One For Me ::

Salam readers ^^

nah.. this song is dedicated to my lovely mom..

Number One For Me by Maher Zain..

best sangat lagu ni.. try la dengar.. semoga dapat mengubat kerinduan terhadap bonda di kampung =)


hope you guys enjoy this song..

*****

ohh lagi satu..

aku nak tanya korang ni..
ape hadiah best eh nak buat wedding present ???
aku tau korang mesti banyak idea best kan.. so share la sket ekk..
aku ngah pening kepala nak beli wedding present ni..
please.. please.. please.. tolong bagi idea ^^

thanks korang =)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lagik Rindu laaaaa uwaaaaa

Owh if Kasi set cawan ker Kira benda yg boley guna la...byk blh kasi

zati embong said...

hihi..bnyak tau.yg penting bnda 2 diorg akan gna lepas khwin nnt. jat dlu siap dpt microwave tau.ofis jat bg 4 hadiah sekaligus.hihi.terasa di sayangi betul.

bg mug cantik dan besar.hihi.couple punya mug.

siti kektus said...

macam2 kau boleh bagi beb. idea yg selalu terbayang2 di minda aku ni : lesung batu. hehehe :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mcm2 bleh bagi.. tapi klu bleh xyah bg set gelas.. konpem ramai yg bg.. hehe

beli laa brgn elektrik ke...

Kamalia said...

rindu jugak dgn mak..
aritu akak bagi budka kat sini jam..cuba cari kat nitori ke..sangat cantik jam yg kat situ..:)

adan said...

aku baru je dengar lagu Maher Zain tu semalam.. best2.. oh ya.. baik ko hadiahkan pengantin baju baby... untuk persiapan masa hadapan.. hehe.. abaikan jika anda rasa mengarut. =.="

mOon EyEzS said...

kalo cawan, pinggan mangkOk , jam tu dah biasa org bg....cer bagi cadar , cOmfOrter , buku2 ilmiah ....laen sket dan jarang org bagi

Lea Isnawi said...

mesin basuh, tv 27 inci, peti sejuk ke

muahahaha

Tukang Karut said...

tv 54inci!

ShahzCudin said...

lagu baru dia eh?

hmm..klo biase org bg set pinggan je..klo nak spesel tu x taw la..

Juliet_iRa~" said...

ehh xperasan la entry ni!huu

dah beli ke blom?hee

sll org bg set cawan, set pinggan kan..bajet banyak ke sikit?;p

emmmm ira pn sll pening kalau nak beli wedding gift..tp beli y bermanfaat utk dia..means dpt bantu dia utk mulakn hidup br..n cut cost laa bajet dia kat rumah br..ahha..;p

kalau nak romantik...bg honeymoon package sudah la..haha ;p..bnda y couple2 kee...ntahla..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...