:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, March 21, 2012

:: Tak puas hati ::

Salam readers =)

huhh.. hari ni buat aku rasa sedikit terkilan.. kecewa pun ada.. sedih pun ada..

apa korang rasa kalau..

korang diminta untuk buat something.. 
boleh kata hampir semua benda korang kena uruskan la..
korang dah cuba buat yang terbaik..
korang pun dah tanya pendapat orang yang minta tolong tu sebelum buat keputusan itu ini..
then dia cakap ok.. xde masalah.. katanya semuanya diserahkan kat aku..
tapi bila dah settle semua tu, dia tengok..
dia cakap tak puas hati.. 

huhh... sedih aku rasa.. sangat terkilan..
aku susah payah cari, settlekan semua..
kalau aku tau aku buat sorang2 pun senang..

susahkan nak puaskan hati semua orang ?..
membuatkan aku rasa lagi senang hidup ni kalau bekerja sorang2..
xyah nak sentap bila orang tak suka.. bila orang tak puas hati dengan apa yang telah kau bagi..

sorry la kawan aku tak dapat nak memenuhi kehendak kau tu..
kalau kau tak suka kau boleh carik dan buat sendiri lepas ni..
aku tak kisah pun.. cuma geram jerr

bye !!




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

cotton candy said...

sabo ye..manusia mmg cam 2...
mmg ssh tuk kite puaskan hati semua org...p 2 le kadang2 kite nk gak kan org hargai ssh pyh kite...

x pe juz cheer up urself...

mOon EyEzS said...

kita manusia biasa dan sampai bila2 pOwn x kan dapat puaskan ati semua org ...

kita bakOr je org tu...hehehehe

Anum said...

memang susah nak puasakn hati semua org

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Manusia ni 1001 ragam uols
Meh ai hugs ketat2
Dh jgn sedey na

zati embong said...

fatin ckp je,sy ikhlas buat bnda ni.kalau rs xckup,buat sendirilah.

sbr ye dear.dah2 jom smbung layan movie smbil msk2.

Juliet_iRa~" said...

heee mmg geram kann kalau org y byk cengkadak ni..grrr..

dah la mnta tlg pastu byk songeh plak..

lepas ni xyah tlg dah fatin..hee..ira plak ngajar..ngeee

Juliet_iRa~" said...

opss lupa..he

mmmg happy sgt setelah berhempas pulas belajar 5thn stgh oke..haha..;p

amin..hee..nt turn fatin plak..:)

pss : xjmpa azi sbb kami lain2 sidang la dear..heeee

onie said...

saba jelah kan kalau dapat kawan gitu,huhu..nak yang terbaik nak yang perfect buh ataih muka dia... kita tgk sapa yg buat perfect ke tak...saba auww

Munnafendy said...

itu dia minta tolong @ kerja bersama? kalau tu keje dia len kali suh dia buat je sendiri...byk cekadak lak...

Hanamiko Sakura said...

setiap manusia selalu fikir tak puas hati... tak syukur dengan nikmat Allah... mudah-mudahan kita dijauhkan dari golongan macam ni...

jangan tension kak... mungkin ada hikmah ^^

ShahzCudin said...

kadang ade jugak org mcm tu..tu yg susah tu..tp nak buat cmne..nak xnak kena hadap jugak kdg2..

semutsengal said...

apa kata kau bagi dia makan penampar ke penyepak ke. ok jgak tuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...