:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, March 16, 2012

:: Which one ?? ::

Salam readers =)

ohh.. aku perlukan bantuan anda.. anda.. dan anda semua.. help me..! help me..!

for what ??

 ni haa.. tengok ni.. tengok ni.. 

A


B


C


D


E

can you all help me.. please..
A, B, C, D and E.. sila bagi pendapat anda yang mana pilihan terbaik untuk aku beli !!
choose one and give me your reason why i should buy that one !! 
please ya.. =)

thank you !!

p/s : kalau ada yang berminat boleh usha kat sini ya !! skirt ada.. busana ada.. cardigan ada.. pendek kata semua ada.. =)




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

27 comments:

Anum said...

anum suka b, Sebab nampak moden dan sopan

Cik TeN10 said...

Anum

thank anum for ur opinion =)
tp kalau pakai fatin xnak la tudung masuk ke dalam .. rsa macam tercekik.. hahahh

zati embong said...

yeayyy beli semua!!!hihi
syg,tgk kat mana ni?cntiknya.jap2,jat tgk yg plg sweet dgn fatin. B&E..yg 2 cntik.hihi. jat nk E lah..B pun. hihi

Cik TeN10 said...

jat

bankrup la fatin kalau borong semua.. haha
fatin dh kasik link dekat shoutbox jat.. tengok la.. banyak lagi choices.. =)
tu la.. fatin berkira2 nak amik E.. yg B kaler merah tu takut tak sesuai dengan kulit fatin yg kuning langsat ni.. jat sesuai la sbb kulit putih =)
jom2 kita beli jom ! =)

Noraim said...

yg A. nampak cantik je. kalau si pemakai kurus lg cantik :)

Cik TeN10 said...

Noraim

thanks awk for ur opinion =) rambang mata sebab semuanya cantik kan.. =p

adan said...

aku undi B.. reason? sbb aku suka baju tu.. aku rasa klu ko pakai mst maca siti nurhaliza pakai tudung.. nggeeee :P.. =="

Cik TeN10 said...

adan

hahahh.. elehh aku xla secantik tu smpai nmpak mcm siti nurhaliza.. =p

.........cP~ said...

Salam.

Saya pilih B. Sebab ada blazer kat luar. Cover sikit. hehe.

Juliet_iRa~" said...

cantiknyaaaaa fatin!hahaha..

gila ira..rmbang mata kot!

fatin nak g occasion apa?kalau ada event, Ira rs B!heee..sbb cantikkk sgt!!

tp kalau saja2 nk pkai jalan2 ke better y simple sikit...mcm E..simple tp nice..heee..wrna mustard ira sukaa..ngeeee..y lain tu mcm da biasa kot warnanya..:)

c'axoera ヅ said...

C cantik tapi if yang B tu takde jaket bagai pun nampak cantek gak ...

Cik TeN10 said...

cP

yg takde blazer pn ok je.. xyah letak tdung kt dalam.. still boleh cover kan ? pakai ikut selesa kita la =)

Cik TeN10 said...

ira

tu la.. fatin pun pk macam ira jugak !! thanks ira for your opinion !! =)

fatin pun rsa yg E tu simple tapi nice.. mang fatin suka style yg simple2 ja.. =) rsanya taste kita sama la ira =)

Cik TeN10 said...

c`axoeraジ

so C ke B ni ? hehe =p

Aziri Pauzi said...

Mejah Suka pilihan C. Sebab dia bagi percuma belon...

kakakaka~

Semua nampak cantik. But, saya prefer C.

totallymejah.blogspot.com

Papa Mifz said...

sila pilih D..:)

budak penjara said...

aku mana pandai bantu pompuan lam bab2 gni..haha

Hanamiko Sakura said...

hana suka C dan D, sebab... baju tak nampak ketat (bahagian atas)... warna tak terang dan tak menarik perhatian lelaki.... itu dia... memang lawa dan cun... otak dah terbayang2 kak fatin pakai macam mana... hehehe

Juliet_iRa~" said...

heeeee..give me 5!;p..

y brown tu ok tp xsuka ada rendah kiri kanan tu..sbb mcm baju maid je..ahahha..;p...kalau purple tu warna dah biasa..hee..

so mustard!!heeeee..how much fatin?ira xda gajii..tp cantikkk..waaaa..heee

Cik TeN10 said...

Hanamiko Sakura

alaa.. nt pakai jangan la masukkan tudung kat dalam.. lagipun rsa xselesa bila pakai macam tu.. rasa mcm tercekik leher.. rimas.. :)

Cik TeN10 said...

Ira

pap ! pap ! pap ! pap ! pap !!! nah.. hahaha =p

tu lah.. ada pulak benda alah tu.. jadi serabut kan.. kaler dia mcm cntik dah..

ira nak tengok harga leh klik dekat link yg fatin kasik tu.. =) about RM2** ..

YOUsoF said...

A - M (model) semuanya cantik.. ;P


Aku rasa D. Tak vouge sangat tak simple sangat.. Cukup molek.

Effect warna menegak kat depan tu boleh bagi ilusi si pemakai sedikit tinggi. Warna pun lembut. Serius aku suka yang ni.

♥ p a a n i ♥ said...

aku paling suka B. sbb aku suka merah.hahaha tp aku rse ko sesuai C. lembut je :)

Asmara said...

A tu cantik, tp mcm B sesuai kot, ikut la fatin beli untuk function apa. yg penting berbaloi boleh pakai berkali2. hehe..

NurWahidah Abdullah said...

aq rasa B kowt.nampak comel n elegant...macm sesuai ja utk org kecik2 comey..hehe..owh mmg tudung pun skali..x yah ar boh dalam....

tp kalu nak nampak cam more matured n nampak lebih tinggi...yg A kowt ,,,hehe..

C n D,,,kaler mcm pudar...tp yg D tu nampak ayu2..hehe...

E tu cantik jgak..tp kuning tu macam terang ja...

amacam..setiap bju dah komen...hehe..

chemay said...

errrr.
chemay suka semua.
rambang mataaaaa.
O_O

semutsengal said...

psssttt..


jangan risau, aku tak mengata kau pun lah makcik. aku bagi pendapat jugak.


chillex eh ? maaf kalau ada terasa hati =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...