:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, July 18, 2012

:: Tembikai/suika ::

Assalamualaikum :)

Semalam masa on the way balik rumah dari kelas singgah supermarket nak beli bawang.. Then aku ternampak tembikai ini..

¥2480 = RM99 !!!

Bayaq RM99 baru dapat sebijik tembikai..kalau dekat malaysia tanah airku dengan harga tu dah bleh angkut selori tembikai dah.. Memang aku tak beli la..

Kalau dah kebuloq sangat nak makan suika ni..aku akan pi kat bahagian tester..kalau naseb baik ada la tembikai..bleh la aku makan..test la konon ..hahahh


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

15 comments:

.........cP~ said...

Salam.

Mak aih, mahalnya...!

Tukang Karut said...

alalaololo.... kempunan tembikai ka?

MiErA said...

huhuii...mahalnyeee

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

hat mahai sure amaii lebey dah pernah try dulu....but selalu ai beli jenis yg potong half ¥390 gurai...still amai jugak

Hanamiko Sakura said...

bukan setakat satu lori.. boleh bawak satu gudang.. keh3 ;P

Anum said...

mahalnya

siti kektus said...

maai. sungguh lah mahal. nasib baik ada tster. kalau tak, kau beli jugak tak rm99 tuu ? hehee

syAzAnA said...

baik test je. mahalnyaaaa! -_-

Scya Lollita said...

mak datuk ;O

ABU said...

mahal gila..
btw, aku dah jumpa orng mcm ko ni masa buat sampling mango kat C4 Mid Valley, kat mesia ni pun bnyak gak.. keja dia pi rasa semua tester yg ada kat bahagian buah hahahahahaha

d_LA said...

gulp..kempunan la jwbnye..nape mhl bebenor tu..dla bajet kalo kat jepun, korea buah2an dorg lg murah dr cni..x menyangkai langsung..

hai fa10, sht x?lama dla x msk cni kan..hee

Yousof said...

Hamboi.. Murah bebeno la harganya..


Elok la berjimat, kalau ada tester cepat² test ok! Jangan lupa Bismillah.. ;P

Juliet_iRa~" said...

hehehe import la ea sbb tu mahal...hihi

hye fatinnnnnn!:)

salam ramadhan dari malaysia..jgn nangis!hihii :p

♥ p a a n i ♥ said...

Hahahahahha. amboiii rm99 gituuu
ape lagi cikten. cepat la balik msia ni haaaaaa.

aReLaN said...

padan la ngan scholar yang dapat kan.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...