:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, July 21, 2012

:: Marhaban ya Ramadhan ::

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah sebab kita masih dipanjangkan umur dan berpeluang untuk bertemu lagi sekali dengan bulan Ramadhan yang penuh mulia ini.. ^^

Amacam ?? Pagi tadi bangun bersahur tak? Aku sahur makan roti sosej aje..alhamdulillah :)

Best la mereka-mereka yang dapat menyambut Ramadhan bersama keluarga tercinta di kampung tu.. Dapat la bersahur dengan masakan mak yang sedapp.. Kepada mereka yang jauh di perantauan tu, mesti tak sabar menghitung hari untuk pulang ke pangkuan keluarga kan ?? Aku ler tuu kih3 :p

Ape-ape pun semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan sebaiknya.. Akhir kata terimalah ucapan special dari Cikten10 buat semua kawan-kawan di blog ni dan juga umat islam di seluruh dunia ^^


p/s : lagi 25 hari nak balik malaysia
p/s 2 : next week exam :(




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

21 comments:

Tukang Karut said...

aku sahur tadi nasi, kicap dan telur mata kerbau juling...

pena rozie said...

selamat berpuase....

si ngokngek said...

sahur.sahur kat kampung..haha
selamat berpuasa jugak cikten10 jgn nagis tau!haha

ABU said...

Ya aku la jugak antara orng yg sedang menghitung hari balik sabah uhuhu tak sabarnya rasa hati..

Slamt berpuasa bententen.. Slmt berpuasa gak kepada hoiii.. :P

ct kektus said...

selamat berpuasa beb. :)

menghitung hari je lah nak balik mesia tuu. sabar sabar :)

weh, nak oleh2 jepun. :D

♥ p a a n i ♥ said...

Selamat berpuasa cikten!!
Tahun ni raya kt Msia eh? Hehe. Bole la bagi aku duit rayeeeee

Hanamiko Sakura said...

salam ramadhan kak fatin ^_^
kak fatin buat doodle comel macam hoii.. hehe

Waqheh said...

kira dan ler beraya kat malaysia..sakan la makan ketupat kat aloq staq

syafiqakarim said...

salam ramadhan ye

Nurrul said...

Salam Ramadhan dari NURRUL ! :D

Uncle Jonni said...

wooo... da x sabar nak balik kg ye... huhuhuhu

Scya Lollita said...

hee raya msia ae?
jalan baik2 ;D

Asmara said...

selamat berpuasa, selamat menjawab exam dan selamat balik malaysia! ;D

Semut Senyum said...

SELAMAT BERPUASA... =)

ash said...

selamat berpose dan mghitung hari :)

Papa Mifz said...

selamat berpuasa di perantauan yer...:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dah nak balik malaysia kan.....bersemangat...bersemangat nak exam tu... Hehehe

aReLaN said...

lain feeling dia puasa di perantauan kan.tak hantar gambar utk salam perantau ke tahun ni???hehehe...shiken benkyou ganbatte ne

Juliet_iRa~" said...

menghitung hari...detik demi detik..hehehehehe..

sabar ea..tak lama dah kan..hihihi..

jgn la sedih sgt...hehehe..dah smpai malaysia leh lepaskan rindu redam tu..hehehe..

selamat berpuasa fatin!:)

Yousof said...

;) سلام رمضان چئ فاتين!


Semoga ramadan kali ni lebih berkualiti berbanding yang lepas² insyaAllah..


Jangan berhenti hitung hari, jangan lupa fokusss study! ;)

All the best!

Juliet_iRa~" said...

fatin ni mcm tau2 je kan..haha..

gi la blog ira baru tau jwpn fatin comment tu betul ke tak..hihihihi :p

buka apa hari ni?masak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...