:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, July 30, 2012

:: Countdown ::

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..pejam celik pejam celik dah hari ke 10 kita berpuasa.. Kejap je kan..

Actually aku masih ada lagi 2 paper.. Satu paper Khamis ni.. Lagi satu paper Isnin depan..

Tapi.. Otak aku sekarang dah sampai kat Malaysia.. Tinggal jasad je ka Akita ni.. Mood nak study pun dah kelaut.. Adoii parah

Sebelum balik ni banyak hal jugak nak kena settlekan kat sini..

1. Buat medical check up
2. Settle kan sewa rumah untuk bulan Aug dan Sept
3. Settle bil-bil rumah
4. Cari pengasuh hoii dan jugak tukang siram pokok bunga

Memandangkan hari ini dah 30/7 .. Makanya tinggal lagi 13 hari untuk aku settlekan semua tu.. Untuk makluman semua flight aku ke KL pada 13/8 jam 11.45pm waktu Jepun.. So aku akan sampai KL keesokan pagi lebih kurang jam 6.30am waktu Malaysia.. InsyaAllah..

Tak sabar nak balik ni !!! Baju raya tak beli lagi.. Nak buat kuih raya lagi.. Excited lebih pulak..haha

Pape pun korang doakan la aku rajin study lagi 2 paper ni.. Dapat result gempak baru la syok nak balik kampung kan.. Korang yg dh keja tu pastikan dapat gaji gempak2 ler before balik kampung.. Bodek bos ye :p

P/s : hari ni aku buat lopis sebagai juadah berbuka.. Apa juadah berbuka korang hari ni ?

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

Tukang Karut said...

nanti jangan lupa singgah sat jenguk aku...

Hanamiko Sakura said...

nak saya jemput kat KLIA ke? hihi

btw, gud luck ;)

Munnafendy said...

fatin ooooiiii awat la pi pakai font nih?? haram tak boleh baca. pleaseee tukaq!

Asmara said...

selamat balik! yeay! seronok la utk tahun2 berikutnya pun dpt raya kat msia kan! untunglah natsu yasumi kene time raya. hehe..

Maria Menado~ said...

GUDLUCK!

Uncle Jonni said...

nanti kat kg jgn lupa buat meriam ye... bagu best..... hueheuheuehueheu

Munnafendy said...

ha dah boleh baca. hihi :p

yg nak cari pengasuh tu knp? jaga anak ke jaga kucing?

Munnafendy said...

ha dah boleh baca. hihi :p

yg nak cari pengasuh tu knp? jaga anak ke jaga kucing?

syafiqakarim said...

em em em


hai?
haha hari ni nak buka...
hm hm hm

aReLaN said...

nak arelan jemput kat klia ke???hehehe...

p/s : spare part honda senang je tapi depends on model la.kalau euro R tak tau la.hmmm

Yousof said...

Kalau dekat boleh jugak aku join sambut kau kat KLIA kan.. ;P


Jangan terburu-buru, tak lari raya dikejar hihi

Kau cuti berapa lama Faten?

Kuih lopez, feveret mak aku tu.


*Aku suka font baru kau!

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

M'sia boleh!!!

kuih lopis tu guane? ad mcm kuih lapis or jenifer lopez?

Ash Give said...

ok paper hari ni.. gud luck ok..

oh Hoii nk duduk dgn pengasuh..alololo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...