:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, July 25, 2012

:: Exam ::

Assalamualaikum :)

Exam.. Korang suka tak ? Mesti tak suka kan ? Ke ade jugak orang yg suka exam ? Huhu

Actually aku baru lepas bersahur.. Sekarang pukul 1.43 pagi.. Lebih kurang 1 jam lagi nak masuk waktu subuh.. Kat sini berbuka lebih kurang jam 7.00 petang.. So kira sendiri la berapa jam aku berpuasa setiap hari.. :p

Hari ni selesai sudah 3 paper aku kerjakan.. Walaupun tidak begitu memuaskan tapi alhamdulillah aku dah cuba setakat yang mampu.. Esok ada 2 paper lagi.. Lusa cuti sekejap..

Untuk paper esok pun aku belum abes study lagi apatah lagi untuk paper seterusnya di minggu hadapan.. Dasar pemalas suka study last minit macam ni la.. Last2 baru nak kelam kabut.. Aishhh jangan dicontohi tabiat buruk ni ya kawan-kawan :D

Doakan aku ya kawan-kawan.. :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

Asmara said...

Amin.. Selamat menempuh peperiksaan. Gambate!

ct kektus said...

sejak aku masuk u ni, aku pon terajin weh study last minit. baru nak terkocoh bagai. hikhik

buat yg terbaik yo walau last minit. :D

Tukang Karut said...

selamat maju jaya... erkkk... 17 jam puasa... ermmm... tahan ke?

Hanamiko Sakura said...

gambatte!! kak fatin :D
urm, nak kata jangan tiru tabiat study last min..
memang dah jadi tabiat dah pun.. hehehe

Lea Isnawi said...

all da best fatin

buat yg terbaik tau :D

Papa Mifz said...

semoga berjaya yer...amin...

Juliet_iRa~" said...

tak faham apa2 pn dlm pic tu..hahaha :p

lama tu fatin puasa..sbr ea..tak lama dah kan pastu nak blk malaysia..yeayyyyyyyy!:)

all the best!study leklok..

pss : tarian campur2 tu..ada y ago go 60an, ada hindustan..haha :p

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

act, study last minute byk faedah bila dah keje nnti.. hahaha

goodluck mmuah~ mmuah~ <3

Ibnu Kassim said...

cop.. roy buka kul 6.30.. hehe

♥ p a a n i ♥ said...

goodluck cikten!!!

Yousof said...

Bertuah kau dapat rasa berpuasa dalam tempoh yang lebih panjang.. Selamt berpuasa, selamat beramal dan selamat menikmati exam wahai fatin! ;)

Munnafendy said...

ya Allah...ape yg dia tulis tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...