:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, December 9, 2010

:: All About Me ::

aku telah ditag oleh AliYa ngok ngek !!
sibuk betul dia nak tau 25 fakta menarik pasai aku!!
agaknya menarik sgt kot aku ni kan..
erkkk????..


nak tulis apa hah??
mana la nk tau pasai diri sdri..
aishh..kang tulih lebih2 kang cakap bangga diri plak..
tapi tak pe lah..
susah2 dak budak ngok ngek ni tag kan..
aku cuba lah perah otak jawab soalan nih!
jom..check it out!hoyeahhh!!


About Me Signs


1.nama aku pendek sungguh! Fatin ..senang nak panggil tak yah pendek2 kan lg sbb dah mmg pendek..tapi kan..ade jgak org yg sangat pemalas!..boleh panggil aku TIN !! dan org tu tak lain tak bukan adalah org yg tag aku nih la!

2.anak sulung drpd 4 org bala tentera! aku paling kecik dan slim! haha

3.kaki merepek sbb kuat makan durian time kecik2 dulu!
(macam tak dak kaitan ja..ahh lantak!)

4.nakal !!! tambah2 time kecik2 dulu..maklum la membesar ngn nenek kt kg! mana main anak2 patung segala mak nenek tuh! kawan ngan org jantan tau2 ja la..tp beshh

5.kuat makan tapi maintain slim!

6.simple !! tak suka serabut2..take it easy!

7.malas make up!! bukan malas..mmg tak penah make up! tenyeh sana tenyeh sini nk kuar kul 1 tengahari kul 8 pagi kena besiap dah!uhh not my style! natural is the best!

8.suka snap gambar! plg suka amik gmbar pemandangan!

9.ada orang cakap senyuman aku manis! (orang la cakap bukan aku)

10.ada lagi orang cakap gigi aku aset penting! sapa carik pasai aku tokak ja!

11.suka bergurau! baru la ceria hidup kan?..

12.kuat berangan!! mana tau dpt kawin dgn tutt tutt ka..haha

13.tak suka sepah2! pantang ngn tmpt kotor!..especially dapur and toilet...and bilik tidur,,and ruang tamu..and..ahh semuanya lah!

14.fragile!!! pecah kaca pecah gelas..smbung la sdri..malas fikir..haha

15.buas!! mmg tak reti dok diam pun!! kecuali time tak sihat..smpi da xleh bgn tu baru la reti dok diam ats katil..

16.suka game racing!!! hehe

17.mudah mesra! aku leh berkawan dgn sesapa shja..tp org yg waras la..aku tak kawan ngn orang gila!haha

18.ada jugak orang kata aku ni manja..meowww
19.aku akui aku mmg ketegaq!! degil..keras kepala!!haha

20.benci ubat!!!tak suka makan ubat!!huhu..aku akn makn ubat time da terlampau sakit tak leh nk tahan dah!!haha buruk sgguh perangai!

21.suka mamai tengah2 malam..org kol jwb je..tp ntah apa aku ckp aku pun tak tau..haha

22.study last minute!! mmg tak leh nk ubah dah!! adoyaii

23.banyak cakap! siap dpat label GPS kuat ckap lg hahh!!

24.tegas! kalau aku da ckap yg itu maka yg tu lah!

25.suka masak banyak2 pastu bg org len makan..maka aku maintain slim dan mereka2 akn bertambah debab!!yeayy 

adehh..penat..puas perah pala otak nak jawab ni!!
alih2 ngarut je lebih..
otak da penat..
kena tito..
~ oyasumi ~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 comments:

pikapie said...

suka masak tu yang best. bak mai masak sedap2.post kat malaysia. aku suka je nak makan. hahaha

ash said...

ske ye msk2,gemokkn sy leh.. ;)

fatin said...

pikapie : hahahh takde delivery k!nk mkn kna dtg sini..hihi

ash : ok!no prob lah..:)

Mata Hati said...

ohhh..hmmmm mcm tu rupanya.. hehehehe

~aLiYa~ said...

haha. padan muka. weh lama x skype kan? huhu

fatin said...

Mata Hati : alamak!segan plak..hihi

aLiYa : huhu..aku 1,2 mggu ni bz sket weyhh..slagi tak present slagi tu la kna stay back smpi lewat mlm kt lab..huhu

sweetsal said...

fatin memang manis orangnye..acik suka tgk pic fatin yg sama farah tu, cantik sgt..hehe

fatin said...

sweetsal : thanks..hihi segan plak..btw pic yg mna 1 ehh?

sweetsal said...

yg dkt U sendai masa hanami, betui ka yg tu fatin..

sweetsal said...

yg dkt U sendai masa hanami, betui ka yg tu fatin..

fatin said...

a'ah..betul lah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...