:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, December 2, 2010

:: Andai kau kumbang akulah bunganya ::


alhamdulillah paper td ok!!!
aku siap awl..submit then trus blah!..hihi otai plak kn..

abaikan lukisan buruk aku ni!..


arghhhh!!!
aku tau la lukisan aku buruk pun..
jangan la ketawa..huhu
ok..
satu tabiat buruk aku adalah menconteng!
kalau dalam kelas aku borink tak paham sensei dok membebel ntah pape..
tangan aku mula la gatal nak menconteng!..
buku nota aku akan ada selit2 contengan aku..
kalau time exam ada semangat sket nak baca kan..
tu tipu sangat..sbb aku xpenah bca pun..haha

ckup ahh intro ciket..
pasal kumbang dan bunga ni kan..
dalam kelas aku ada 38 orang..
daripada sekawan tu akulah sekuntum bunga yg menyerikan kelas aku tiap2 ari..
ahahhh perasan kan?...argghh suka hati aku la!..

tadi ada kelas sport!
aku suka sbb tak payah ngadap buku dan dgr sensei membebel dalam kelas..
kadang2 ape yg die bebel kat depan tu pn aku tak paham..
rasa nak je sepak sensei tu!aishh..sabar2!!

so time kelas sport..
ade 2 choices..golf ataupun tennis..
okay..aku mmg tak pandai dan tak minat nak men permainan org kaya tu kan..
so aku men tennis!


aku lawan dgn boys kan..
mula2 aku takot jugak..
tapi da lama2 men tu ase best lak..
yang seronoknya..
tadi aku telah membuli seorang member aku!
hahaha..
aku mmg aim kat die je..
terjerit2 die..

ファティンさんに苛められたんだ!!!

(ohh no!!!aku dibuli oleh fatin!!)
lebih krg cmtu lah mksudnya..
sume org ketawa kat dia..
harap badan je besar..
bola datang mengelak!!
lagi syok ahh aku paku dia!!
suka betol aku..haha

sebab tu kot boleh jawab exam dgn tenang tadi!!kahkahkah..
ntah pape je anak dara sorg ni kan..
ahah..that me!!gila!!..haha

:: p/s :: sorry awak..sy degil ciket td..hihi

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

Anonymous said...

yea anak dare gile

~aLiYa~ said...

omaigod. ang ngaku gila! aku sukaaaa! haaha

yuki said...

u -> CRAZY???
i dont think so...maybe u r extremely happy, i guess....coz u r the only 1 flower surrounding by bugs..

Zhafran Vengence said...

ha3..serios lukisan awk 10x lawa dari lukisan sy..sy ni x pandai lansung melukis..tapi sy suka gak menconteng time boring lam kelas..tapi sy x conteng pun nota..sbub sy x penah ada nota..hahahahaha xD

fatin said...

:: aliYa :: weng3..hahaha

:: yuki :: maybe..haha..i love joking and laughing!!..

:: Zhafran :: haha really?..ohh thanks!!at least ada jgak org ckp lukisan sy cantik kan..uhh tu lg otai!tak de note trus..haa good2!!!haha

Zhafran Vengence said...

2 bukan otai..2 pemalas namanya..lpas 2 bila nk final exam baru dok kalut pinjam nota budak perempuan lpas 2 phothostate...huhu xD

fatin said...

ahaha..itu normal la bg lelaki kan..haha..girl malas cm i ni buruk!hahahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...