:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, December 19, 2010

:: Nice Blog Award ::

thanks to farisukimi for this award..(",)
dah hampir seminggu dapat award ni..tapi hari ni baru berkesempatan nk post..gomen ne..


Nice Blog Award!!!nice ke belog seposen aku ni?..
thanks kepada yang sudi singgah dan baca belog seposen ni..jangan lupa tinggalkan jejak anda..dapat la bw ke belog anda plak kan..(",)

macam biasa la..dpt award mesti la kena jawab soalan2 kan..jom check it out!


simple dan menarik!..suke tgk gambar kt belog dia!


kumakumikusayang.blogspot.com
combination nama 2 teddy yg aku syg iaitu kuma-kuma dan kumi-kumi..


1.foods
2.snap gambar
3.dengar lagu
4.shopping
5.paling suka memasak!dan kasi org di sekelilingku temok!!!hihi


1.waiting
2.talam dua muka or burmuka2
3.kaki perempuan
4.tipu
5.pinjam barang aku xreti nk pulangkan

so award ni aku nk pass up dekat my friends plak..
kepada yg bertuah tu sila jawab soalan seperti yg tertea di atas ni ya..
for the 1st question,place the url with http://kumakumikusayang.blogspot.com/

(",)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

Raji berkata said...

kumi tte nani?

fatin said...

ntah! pkai boh ja..haha

Amy Abdul Rahman said...

sama la,, tak suka orang y pandai pinjam barang tapi trak pandai nak pulang

fatin said...

Amy : (",)

hamzah ian said...

gua nak gak.. sob2..

fatin said...

nak ke?..td xtau nk tag sape..haha

FARISUKIMI said...

tq sbb jwb n amik award tu,
sorry lmbt rply komen,
faris dkt kmpung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...