:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, December 5, 2010

:: Kurang 1 ribu hantaran kawin aku! ::

cissss!!!

ini semua salah frying pan!
hehh!kenapala kau panas?..
tak pasal2 lekat parut kt tangan aku!!!
uhuuu pedih siot!..


ceritanya..
aku nk buat burger special untuk breakfast pagi td..
da siap goreng daging burger aku greng plak telur..
msa nk angkat tu..
aku lupa yg tangan aku bukannya besi..
aku pi pegang frying pan yg panas tu dgn tgn!
ohhh..bodosnya aku!

belek2 tangan aku..
macam2 parut ada ha..
parut kucing cakar lah..
parut kena minyak panas lah..
adehh..
abes ahh cmni..!
demn..jatuh la saham ohh..

teringat plak masa kecik2 dulu..

sekadar hiasan
aku ni kuat penyibuk orangnya!
sangat lah tak tahu dok diam..
lagi mak aku marah dan larang lagi tu aku gedik nak buat!
aku paling suka tolong menyibuk time mak aku masak!
sume benda aku nk try buat!..
mak aku buat karipap aku pun sibuk nak buat jgak..
mak aku sibuk buat donat aku pn nak buat jugak..
pendek cerita dua2 orang mmg sibuk lah!..

paling besh time buat kuih raya!
macam2 bentuk kuih raya aku buat..
macam main plastisin(betol ke aku sebut ni?) plak..
bentuk itik la..ular la..sume ada..
sapa terasa nak makan ular ke dtg la umah aku time raya!
haha

ok..aku telah merapu banyak!
aku bukan ape ni..
kesal ni..banyak parut!..
kurang la duet hantaran nt!
mna bleh jadik nih!
aishh..!
k la..nak makan byak2 bagi ilang parut!
hahahh xde kaitan lagsung..
ahh suke ati aku la kan..
papai!!(",)

:: actually tak kisah pun sbb aku tahu dia terima aku seadanya! ::

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

~aLiYa~ said...

weewittttt. parut byk la seksi. haha

fatin said...

cehhhh!!!bukan seksi tp seksa!wakaka

Ayen Giggs said...

Tapi klu mentue tau yg parut tu parut memasak,mgkin die up kan lagi kot wang hantaran,kihkihkih....

fatin said...

a'ah kan..betul jugak tu kan!!hikhik kl cmtu nk tambah parut byak2 lg ahh!haha gilos!

Mata Hati said...

ohhh tidak..dah berkurangan saham mu itu akibat parut.

sapu kulit kayu manis utk hilangkan parut tu

fatin said...

Mata Hati : ehhh betul ke?..1st time dgr petua ni..thanks! :)

MizRayy said...

xpa.. nnty bkal mak mentua tngok msti dia ckp gini 'bkal mnntu aku nie msti rajin.. sbb tu la tgn penuh parut...'
huhuu... silap2 bkn kurg seribu, btmbh seribu ada laa...

fatin said...

MizRayy : haha..arap2 camtu la kan..hikhik

rieyana ynn said...

kahkahkah...wugi lew...kuwang 1000...tp takpa...ada aset lain tu...ahakss...;d/jom juin contest yana...

fatin said...

tu la pasal..adehh..xpsal2 rugi da..aishh..ok i'll check it out..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...