:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, December 7, 2010

:: Wayar putus! ::

arghhh...
nampak gayanya ari ni cm kena stay back lagi!..
tggal 2 mggu je lagi nk kena present!
yoshh korekara yoku ganbarimasu!!!(",)
berserabut kan?..
huhu..


ini yang da siap dan berfungsi!
alhamdulliah..
ari ni nk pasang segala perintang mak nenek ats board!!


yang ni lak..
member group aku ngah tengok..
ade something wrong!!
part nk cek kat mana salah tu yg bosan skali!

by the way..
ini adalah group work untuk 4rd year college student!!
buat lah pape alat pengukur yang menarik!!
so kitorang buat pistol tembak kau!!!
kau lah!!
tensen je aku tembak kau!!
haha..
k la..
nak g lab..
papai~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

ash said...

wayar lam kepala ni pn ngh serabut gk..tlg cek leh..huhu

fatin said...

ahahaha..meh sini nak cek..kena sambung balik tu..ada yg dah putus!haha

sweetsal said...

macam susah je tgk wayar berserabut kan..camne fatin belajar, ok ke?

pikapie said...

macam bestt jekk. hehee

fatin said...

sweetsal : mmg ssh pn!..follow je..tak tau tya..

pikapie : huhu..best tp kdang2 naik bintang jugak kepala aku pk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...