:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, December 6, 2010

:: Malam2 layan perasaan smbil tgk bintang2 berkedipan ::

Selamat malam (",)
dan selamat menyambut tahun baru..
kat sini magrib kul 4.15pm..
tapi aku still kat kelas..
maka tak dapat lah aku nk baca doa akhir tahun dan awal tahun..
curik2 masa balik solat jap then trus g lab balik..
by the way..
dah terlaksana belum sume wish korg thun ni?..
ape plak wish utk tahun baru ni?..

ermm..
jom kita fikir..
sambil layan lagu ni..
one of my favourite song..
gi karaoke mmg tak sah kalau tak nyanyi lagu ni..
sampai da boleh hafal dah!
lagi best kalau dapat lepak malam2 sambil tgk bulan bintang..
pakwe men gitar dan aku nyanyi..
hehe
ok jom layan..
zasss~

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh
yappari ne
XD maghrib2 pun ad kt class
hohoho
susah juga en cmnih

fatin said...

Fakhrur Razi : yep..tu perkara biasa lah..kdg2 ckp kt sensei nk g toilet..curik masa solat jap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...