:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, December 10, 2010

:: Wahh!! Aku terpilih!! ::


wahhh!!!
last week ngah bergelut ngan exam pun sempat lagi aku join Blog Baru 2010 Pilihan
ramai sangat yg join contest ni..
tak sangka aku terpilih!..happy2~(",)


tak sia2 aku mencuba nasib..
terselit jugak belog seposen aku ni diantara belog2 yang hebat2!..

thanks kepada semua followers dan jugak readers yg setia mengikuti belog seposen ini!
tanpa korang semua tak semangat aku nak menulis!
thanks korang..singgah2 la selalu..jangan segan2 tinggalakn jejak dan komen anda..
aku akan jejak korang balik bila aku free..
syg korang semua!(",)

dan...
tak lupa kepada org yg banyak bg support kat aku..
yang setia membaca belog aku setiap hari!
thanks awak!!!(",) *org tu biarlah rahsia..hehe*

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

Mata Hati said...

tahniah tahniah... ada kemajuan tu :)

ash said...

congrats.. ;)

fatin said...

Mata Hati : thanks..tak sangka..

Ash : thanks (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...