:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, January 29, 2012

:: Angan-anganku ::

ehem.. ehemm..


ingat lagi tak baby booties ni ??

korang tengok la ni


yeayyy !!! dah sampai kat baby dah !
comel je kan kaki baby ni ?

ohh.. ni bukan anak aku ea.. anak member aku..

aku macam takut gak nak bagi sebab nampak macam kecik and xmuat.. jangan tertipu dengan ilusi optik ye kawan-kawan.. dalam gambar memang nampak besar tp hakikatnya selebar dua jari kita je.. tapi alhamdulillah la muat-muat je ngan kaki dia yang montel lagi comel tu.. hihi :)

aku dok berangan la kan.. suatu hari nanti aku nak buat bisnes online jual barang-barang crochet ni..

contohnya handbag, pencil case, alas meja, baby booties, baby blanket, crochet flower etc 

then kalau ada orang nak belajar boleh je aku tolong ajarkan apa yang aku tau.. ye la ilmu lebih baik dikongsi kan.. lagipun aka rasa seni crochet tak begitu berkembang kat Malaysia kan.. so aku rasa aku perlu ambik peluang ni untuk kembangkan lagi seni crochet ni dekat Malaysia.. 

apa pendapat korang ?? ok tak ? 

agak-agak mendapat sambutan tak ?

p/s : kalau nak tengok hasil kerja tangan aku yang lain bleh klik sini




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

29 comments:

Lea Isnawi said...

comel! kreatip cikten ni
nak blaja! nak blaja!

vampire's lovex said...

rajin betol buat kait mengait ni.. waaaa..

buat laaaa nanti boleh aku tempah hiihi..

Tukang Karut said...

boleh jual... cuba la... jangan takut nak mencuba...

Papa Mifz said...

betul tuh...cubo la...nak berniaga nih kene try n error...:)

ABU said...

wah aku suka smgt kau.. bagus tu.. berpandang jauh.. aku sokong!! (sambil angkat tngn)

btw, comelnya baby booties tu.. soon kalau aku ada baby buatkan tuk aku gak :P
kan nak business...:)

Hanamiko Sakura said...

hihi... cantik and cute... dulu ibu and kakak saya pun buat macam ni jugak... hobi... saya pun ada belaja juga... first time buat macam tali panjang2...akhirnya dirosakkan dengan kucing... har3.. sedih + geram... apa pun... saya suka ^__^

aReLaN said...

wow...kawaii na.apa-apa bisnes pon leh jalan yang penting usaha kan.hehehe..gudluck tau.ada potensi untuk berkembang tu.

semutsengal said...

wooo,


comelcomel. Buatlah kan, aku sokong je. kot2 esok lusa usahawan berjaya ke.


chaiyookk!!

Nurul Iman Rosman said...

alolo, siyes comel sangat-sangat! geram bebenor tengok.

tunggu kite kawen nnt, pastu dapat anak. terus order 1 kotak ye, hee ;)

Cik Yatt said...

comelnye..ade ank nnt nk pakikan cmni gak la..ops..hhehehe

mizzkechique said...

comelnya..comelnya..comelnya.. meroyan tgk.. geram!!! grrrr, mcm nk geget² je..

Kamalia said...

kawaiii..kretipla fatin ni..eh,jual la..mesti ade je orang yang beli nanti..

Asmara said...

nak order please!! sempat lg tak? ;D

YOUsoF said...

Tak ada ayat lain yang lebih sesuai selain " comel lagi mencomelkan!" ;D

Ok sangat².. Orang kata impian tu kena mula dengan angan². Bila ditambah usaha dan usaha insyaAllah boleh! Benda yang jarang ada macam ni lagi orang suka, lagi orang cari..


*Waah main layang² tepi sawah padi, serius super duper seronok!

Munnafendy said...

ya Allah....comelnya!!!!!!!

boleh2, skrg ni xrmai golongan mudi2 belia yg x pndai buat crochet..ai pernah belajar tp failed..mak yg mengajar pun dh menyampah..haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sugoiiiiiii
nak request jacket boley x hahaha
demand bukan2 ni
cantek sgt kreatif giler

eRza farEeha said...

comel lah!..
bole buat bsnes ni..lg pon rse nye jarang org buat bsnes ni kn...
buat jgn xbuat..hee..:)

nanad said...

comel sangat2 ^_^ klau cik ten buat bisnes kompem dapat sambutan hangat :D

syafiqakarim said...

atototo..
comeyyyyy sgt

H.J said...

boleh je..buat GA...haha

♥ p a a n i ♥ said...

comel gilaaaaaaaaa.muat2 je kt kaki beby tuu..hehehehe

wei buat la tutoriall..bole la jugak aku ni blajar..dr duk umah xbuat pape aku ni...haha

H.J said...

nak je p jepun..kos mahal tak..?haha..

Hans said...

aku nak jadi rakan kongsi la
amacam? ok x?

bunga said...

comel la...nak..nak..hehee

Aishah Zin said...

mmg untung la tennn sape dpt ko.minat ko kearah gini gini je.masak la, mengait la.bleh jadi ibu mithali isteri sejati.huuuu;p

Hanis MY said...

wahh hebatnyaa.. teruskan niat tu nanti akak jd regular customer...

siti kektus said...

peh comel seh boties ni.

psst, aku dah reti sikit2 crochet ni. haha ada jugak try buat boties bentuk ni, tp tak menjadi lagi weh tang depan dia tu. kena praktis lagi ni.

mana tau nanti kite leh jadi bisnes partner ke kan. haha

アヌムちゃん said...

comeii..terenya boleh buat sendiri cmnih!

Juliet_iRa~" said...

ajar ira fatinnnnnnnnnn!

suka tgk..tp xreti..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...