:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, January 24, 2012

:: Mood rumah sakit ::


mood rumah sakit datang bila..


sedih nii.. huhu


summer holiday cepat la datang.. huhu


kosong !!  aku konpius.. stok makanan memang sikit ke aku yang makan banyak ??? hahahahh taknak ngaku jugak !! kih3


stok aku time malas or tak sempat nak masak.. marvellous !! sape tak tahan pedas memang nangis lah.. aku rasa macam nak adiahkan sebungkus dekat labmate aku.. mesti merah mura dia pekena Ruski tomyam ni.. silap-silap cirit birit tak tahan pedas nye pasal.. keh3.. ok ! niat tak baik sila hentikan !! ishkk


aku penah beli milo kat sini.. harga memang tahap cekik darah la.. tak sedap pulak tu.. rasa dia xlemak macam milo kat mesia.. kalau sedap aku tak kisah.. ni macam tak berbaloi je.. beli mahal2 tapi xsedap mana pun.. hampeh !

berangan je la kot2 barang2 ni jatuh bersama salji ke kan.. kah3

 *****

next week start final exam !! oh tidak !! bila nak start study ni ??.. tepuk dahi

papai ! >.<





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 comments:

Tukang Karut said...

alahai... kesian pulak aku tengok budak ni... kecik2 lagi dah gila... eh?

adan said...

bagi sini alamat kau kat jepun tu.. susah2 biar aku kirimkan ko milo satu tan.. cukup x? hahahah.. gurau hokay.

Lea Isnawi said...

alalala kesian lak pulak nasib siperantau neh

ABU said...

mampu barang2 ni jatuh bersama salji?! kah kah kah mmg berngan dowh..

oh kalau kat sana musim salji kena stock makanan bnyak2 ehh.. macam cerita semut dalam buku kanak kanak.. comel..

vampire's lovex said...

hahahah komen tukang karut tak boleh blaaaa....



ehh sama la,stok milo dah makin berkurang sebab selalu ratah hahaha... lain kali bagasi tu letak milo n semua stok makanan malysia je. hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

balik natsu yasumi ker??
eh samalah join jmpa dek
umah kat KK kan...
mai jejln raya umah sis kat mergong ngeeee...owh bab stok makanan tue sama la dah lincin...milo tinggai 2 kg jer lagik....ada fb x??? kasi link ai add uols nnt

YOUsoF said...

Sedih² pun kau patut bangga Ten, kau jauh lebih berdikari dari kitaorang yang duduk kat Malaysia ni.. Terus tabah tapi jangan terus lemah. ;)


*Kartun kau comel!

Papa Mifz said...

oh lg sebulan balik Msia yer...mesti x sabar kan..:)

Hanis MY said...

tak lama dah tu sebulan je lagi ganti la milo dengan cocoa ke kopi kat sini kan ke sedap hehe... ganbatte exam...

ash said...

mkn byk mne pn xbeso2 jgk..hehe..exm bt terbaik!

mykhalis said...

boleh nak cuba export milo kat sana ni.. leh kaya.. heh.. gud luck..

Hanamiko Sakura said...

kesian akak...
tak pe... lagi sebulan balik mesia... nanti makan puas2... gud luck utk exam... ganbatte!

Asmara said...

bestnya nak balik! ikut!! :D

♥ p a a n i ♥ said...

hahahaha weiiii cepat la balik msia penuhkan stok2 ko tu ;p

Juliet_iRa~" said...

fatin bw bekal dr malaysia ke?laa..hee..msti berkotak2 kan?ngeeee

kat sn mahal ek??

bila abis final trus blk sini ke jalan2 sn?ngeee

mOon jOhari said...

hai cik ten 10 ....
lama x jengOk sini...waaa...byk perubahan ...

semutsengal said...

aku tengah makan ruski tomyam dgn milo ni.


HAHAHAHAHAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...