:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, January 28, 2012

:: Ucapan buat kamu ::



tahniah buat Mr.H *tepuk tangan


untuk pengetahuan korang semua.. hari ni 28 Jan 2012
 merupakan hari yang bermakna buat si dia ..

sekarang ni tengah berlangsungnya Istiadat Perbarisan Diraja  dan Pengurniaan Watikah Pegawai Kadet UPNM di kem Sungai Besi..

happy sebab si dia ditauliahkan hari ni.. 
tapi sedih pun ada jugak sebab tak dapat gi tengok..
pape pun aku doakan yang terbaik buat si dia..

semoga menjadi pegawai yang bertanggungjawab serta amanah dalam melaksanakan tugas..

lepas ni si dia akan posting ke Sibu, Sarawak..
jauh bebenar haa.. nasib baik bandar Sibu.. kalau kat pedalaman sakit jugak la..
pape pun i wish you all the best !! :))

kepada korang semua selamat berehat di hujung minggu.. 


p/s : next week exam !! mood study sila la datang kemari.. huhu 





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

Lea Isnawi said...

pegawai kadet UPNM?

jd apa nanti?

♥ p a a n i ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ p a a n i ♥ said...

congratz utk pakwe ko! hihi

wei minggu lepas aku baru je g upnm tuu..kwn aku tinggal dlm tu..ayah dia pensyarah kt situ..hehe

ash said...

thanks.. xpe awk jauh kn..6ti klu de rezeki awk konvo owg g sne ea..:)

Asmara said...

ehem.. tahniah utk si dia! ;D

YOUsoF said...

Ehem.. Tahniah untuk si dia, dah selamat tumpang gembira untuk si dia punya kesayangan ni.. ;D

Saling doakan yang terbaik..


Aku pun tak tau la apa punca blog jadi macam tu.. 2, 3 blog jugak kena benda macam tu.

YOUsoF said...

*Bagi yang terbaik untuk exam kau nanti wokeh!

Hanis MY said...

Wowwi...cik abg eh? Tahniah buat dia jg

Tukang Karut said...

sibu? sibu pun ok pe... bandar besar tu...

ABU said...

untungla si dia tu.. ada orng sayang drpd negara salju.. awwww..

semutsengal said...

dia_ fauziah gous.


Eh ?

mizzkechique said...

eh, bf kwn sy pun tuliah gak.. tahniah yer.. :)

Munnafendy said...

uiii nnti kawin boleh lalu bawah pedang =)

Juliet_iRa~" said...

wahh..hee..jauhnya fatin!sibu tu..

huuuuuuu..lepas ni PJJ la korang ea..ahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...