:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, January 25, 2012

:: Mimpi Dr. Haron Din Jumpa Nabi Muhammad SAW ::


aku ada something untuk berkongsi dengan semua..

Mimpi Dr. Haron Din Jumpa Nabi Muhammad SAW..

aku tak pasti la korang dah tengok ke belom..
kalau belum jom la tengok..




masyaAllah.. beruntungnya beliau dapat berjumpa Rasulullah dalam mimpi..

menangis aku dengar cerita Dr. Haron Din ni.. 





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

Tukang Karut said...

selawat ke atas junjungan besar...

Papa Mifz said...

thx coz share video nih...1st time tgk...

♥ p a a n i ♥ said...

lepas ni aku nk tgok..kne buffer dlu

ABU said...

untungla.. even dalam mimpi pun..

Munnafendy said...

bru tau....untungnya.... T.T

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bertuahnyer walaupun hanya dalam mimpi...

YOUsoF said...

Selawat ke atas Nabi Muhammad..

Aku 1st time jumpa video ni, thanx Faten.

Nelly The Strange said...

wow !! nangis
T__T

Waqheh said...

mimpi jumpa nabi adalah mimpi yg benar sebab syaitan tidak boleh menyerupai nabi saw...

Kamalia said...

Memang rezeki diakan..tapi memang menangis la tengok video tu..

Juliet_iRa~" said...

jom slwt sm2..:)

psss : xsempat gak sbb mls..ngeee ;p

eRza farEeha said...

selawat ke atas rasulullah..T__T

Cikgu Ma said...

rugi tak dapat tengok..line bodben sangat siput...dah 2,3 hari tengok kt fb kawan2 post pasal ni...

spontan K

semutsengal said...

huh,

bertuah.

Juliet_iRa~" said...

ooh gtu abis tu camne nak penuhkan bekalan stok tu kalo xblk sini?hee..msti parents pos ek?heeee..

dah nak final da ek...good luck tau fatin!heeee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon pon tgk gak.. mmg terpaku terdiam..kusyuk nengok video tu.. beruntungnya beliau dapat bermimpikan rasulullah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...