:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, January 11, 2012

:: Anak asset ke Syurga atau Neraka ::

sekadar satu perkongsian.. 

aku tak sedar air mata menitis tatkala mendengar setiap kata-kata yang dilontarkan beliau.. 
sungguh terkesan kat hati aku.. so aku ingin kongsikan bersama korang semua..





semalam ingat nk jenguk bertanya khabar korang.. tp demam lak.. nanti dh sihat aku merangkak puas-puas.. gomen ne.. ^^





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

20 comments:

Anum said...

insyaallah

Tukang Karut said...

muhasarawak diri sendiri ni...

mOon jOhari said...

ada dengar jugak semalam sebelum tdo....mmg menyentuh ati....

ShahzCudin said...

semoga cepat sembuh demam tu.. :)

siti kektus said...

ouh. kau demam teruk ea. patotlah. hari ni kau dah sihat ea.;)

psst, pasal lintah tu kan, macam mak aku dia sakit kaki. dia tepek lah 3,4 ekor lintah. sekarang dah makin kurang sakitnya.

macam aku, aku buat utk hilang jerawat sebebnarnya. tp sbb skg tengah stress konon belajar kuat sangat nak exam, macam tak de prubahan pulak. huhu

ORLANDO AHMAD said...

doa anak soleh :)

Waqheh said...

ustaz Don bukan dok sebelah umah lu ke?

semutsengal said...

Err,

insyaAllah ke syurga. um

adan said...

serius beb.. sebelum ni aku dah tgk video tu dan terfikir.. betul jgk kata ustaz don ni..

aku siap download video tu tahu..

si ngokngek said...

insyaallah ke syurga:_)

skrg mmg ramai demam,cuaca tak menentu agaknya..

aleen aiden said...

iye,ade juga yg share ini kat blog dan fesbuk.belum mampu nak pastikan saya cukup terbaik untuk membahagiakan mak abah. :)

Apik Pehe said...

alahai..nak jer tengok..tapi apik kena jimat bandwith..hehe

si para para said...

jadilah anak yang satu masa nanti memimpin tangan ibu bapa ke syurga.




cik ten10.. moga2 cepat sembuh...

هانيم إرشاد said...

insyaAllah..

ABU said...

issshhh sampai jem laptop gua nak ply vid ni.. akan dicuba di lain masa..

amir aizat said...

good talk ;)

Juliet_iRa~" said...

thankss dear..demam ke?get well soon tau!;)

ira bz skit ni...mcm xsmpt sgt nk bw..thankss tau dtg blog..

najihatussolehah said...

aah,,,sgt terkesan video nh..

Papa Mifz said...

perkongsian yg bagus...

cahaya mata said...

moga menjadi anak yg solehah dan dpt melahirkan zuriat yg soleh&solehah juga... amin.. insyaAllah... take care,fatin.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...