:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, February 13, 2012

:: Budak nakal ::


Salam readers.. =)

lately cousin-cousin aku semuanya hero-hero belaka..
kalau balik kampung tu.. memang riuh rendah..
pakat lawan bergomoi, smackdown semua ada..
macam nak reban katil nenek aku dikerjakan mereka..
ini the latest hero yang nakal dan garang tapi penakut !! haha
ari ni nak tempek gambar budak nakal ni je..
layan je la ea.. aku cebok gambar dari FB mak teh aku je.. halal la ea mak teh.. hahah =p
masa ni diorang gi jalan-jalan kat Cameron


dok renggah menangis nak turun dari stroller..


turun je stroller.. tawaf selalu laa..


hahaha.. penakut piang !! harap muka ja macho.. kih3 lawak betoi budak nih


sedap sungguh lena.. dok tido pun sempat pose lagi.. penat tawaf gamaknye tu.. haha =p

tunggu la aku balik bulan 8 nanti.. siap aku kerjakan budak ni.. tak sabar nak cubit pipi tembam dak nakal ni.. haha =p


p/s : tetiba rindu nak balik kampung.. O.o



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

24 comments:

zati embong said...

haha,gagah perkasa dia jalan 2.haha..tp apsal comel sgtnya dia tdur?

Lea Isnawi said...

aloh c0mel nya!

kazen eh? lea dh lama x bertmbh kazen
nk kazen yg bertambah ada la

hehe

Hans said...

asal dia nangis tengok Doremon?
hahahaha


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Hanamiko Sakura said...

hahaha... cute nya kazen akak......

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Alamak...x encem laa nangis...hehehehe

merahitujambu said...

alal2..comelnyaa tido

Juliet_iRa~" said...

comellllllllll!

grr gak...heee..alolo bestnya tgk dia tdo..heee

pss : tgk muka fatin pon tau fatin kurus..ahaha..mmg dr dl kot bdn fatin gtu?heee..kena mkn vitamin la ira rs...heee

teha said...

oh myy.. comel nyee die tido ! ;)

H.J said...

tak de cousin pompuan baya aku ke??haha

si ngokngek said...

scomelnya,rambut dia ada perang skit,habis macho gitu

aReLaN said...

aik,haru yasumi tak balik ke???hehehe...besela kalau jantan ramai.masa saya kecik2 dlu pon,nak runtuh la rmh nenek ngan kitorang cucu2 jantan yang ramai ni.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

chubby betul la
kawaiiiiii
umur tera ni mmg buas but best layan

YOUsoF said...

Apsal comel sangat gaya tidur beliau?? hehe


Sifat penakut boleh disorok di sebalik muka garang.. ;D

Munnafendy said...

amboiiii bulu mata dia lentik..mcm pmpn...hihi tembam!

xpe, pejam celik kejap je bln 8 =)

ShahzCudin said...

suke tgk die tdo smbil posing tu..

nanakimie said...

ala tomey2:)

tomey sangat2x!hee...

Ct Aja said...

main sampai penat..hhii, comel sgt...

H.J said...

best la kalo dok jepun..selalu tepat masa..haha

semutsengal said...

gagah sokmo !



HAHAHAHAHHAHA

fafa punya said...

gila lama x jumpa baby2 mcm ni!!!!!

♥ p a a n i ♥ said...

comel gilaaaaaaaaaaaaa!!! sepupu ko ke weh?

هانيم إرشاد said...

comelnyee dyee tidow :)

ABU said...

ada enam bulan lagi baru nak balik.. sempat lgi dorng besar banyak..hehehhe duduk jepun jauh msti tngah menahan rindu huk huk..:P

nanad said...

hihi..kicik2 dah hensem >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...