:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, February 12, 2012

:: My dear friend ::

Salam readers =)



happy birthday my dear !!
happy birthday untuk sahabat yg sangat aku sayang !!
actually aku happy sangat sebab ang dah selamat menjadi tunangan orang..
tapi kan.. at the same time aku sedih sebenarnya..
lepas ni ang dah jadi milik orang.. kita dah xleh nak berkepit-kepit macam dulu lagi dah bila ang dah bergelar isteri orang nanti.. 
apa-apa pun aku doakan yang terbaik buat ang.. 
whatever it is kita tetap sahabat sampai bila-bila tau !!
ni je la hadiah yang mampu aku bagi buat masa sekarang ni..
nak hadiah betul-betul kena tunggu time kawin nanti la.. hahahh 

*****

korang rasa sedih tak bila sahabat baik kurang nak kawin ??
i mean.. rasa macam korang akan kehilangan camtu..
bukan nak maksud dia dirampas.. 
tapi lain bukan bila dia akan dimiliki seseorang ??
huaa rasa macam selfish pulak aku ni..
tapi itulah yang aku rasa sekarang..
sebabnya aku sayang sangat sahabat aku yang sorang ni..
dialah sahabat time aku senang.. dialah jugak sahabat time aku susah..


takde la sampai tahap aku tak kasi dia kawin..
of course aku mendoakan yang terbaik buat dia.. =)
tak sabar nak tunggu majlis dia nanti..
sebelum dia sah bergelar isteri orang nanti aku nak buli dia cukup-cukup !! hahahh

tu je aku nak merepek hari ni.. sekian.. =p


p/s : aku memang la akan grad bulan 3 ni.. tapi aku belum nak balik M`sia lagi la.. aku sambung lagi 2 tahun kat sini.. insyaAllah takde ape aral melintang bulan 3 2014 maka tamatlah sesi pengajian aku kat sini.. doakan yang terbaik buat aku ya kawan-kawan.. lagi satu.. kepada sesiapa yang nak datang melancong kat jepun tu dipersilakan.. =)




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

18 comments:

Asmara said...

lepas ni turn Fatin la pulak ye. ;D
*selamat meneruskan perjuangan!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Oo...smbg lg ke..hehe... Bljar rerajin yerkkk

najihatussolehah said...

huhu..nak pi2..

semutsengal said...

ala,

kalau da dua dua jadi bini org pun bole berjimba lagi yaww !

H.J said...

lawa lukisan cik ten...haha

Hanamiko Sakura said...

haha... jelez la juga... tak rasa lagi kalau ada bespren nak kawen... kih3... tapi ada gak terselit perasaan yang sama bila kakak nak kawen... hehe... masa tu belum matang lagi...

~aLiYa~ said...

tq tin. i luvvvvvvvvv you! x kisah la aku kawen ka, beranak ka, ang tetap kawan aku paling best sampai bila2! :)muahhhx!!

Mishter Izwän said...

nk wat rs sedey, happy la utk dyer,

feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

CikUna said...

huhu..agak sedey juge la.. nak2 bila semua kawan2 dah berderet tunggu giliran nak kawen.. waaawaaa.. x boley nak bergediks2 lagi..hehe

\\( ^_^ )//

Fyqa said...

xlama lagi turn kamu pula


;)

zati embong said...

fatin sambung master ke?

hihi,cpat2lah dik, nk g knduri fatin nnt.xkira2!hihi..kita kan da jd sekg.hihi

LadyBird said...

Alhadulillah.. xpe.. nanti giliran awk pulak :0

akak doakan dapat penuhi cita2 adik.. dan berjaya pulang ke Malaysia 2014 nanti.. ameeenn..

Kamalia said...

selamat bertunang buat kwn fatin..
bila pindha ke akita?
rajin2,datnagla ke morioka ni..hehe

H.J said...

tak habis lg ke happy birtday??haha

Lea Isnawi said...

lama sgt duk jepongg tu
abes bila nk kawen

wink wink

Juliet_iRa~" said...

fatin smbg master terus ek?he..bestla camtu..xpeee slagi blh, smbg smpai abis..:)

tahniah buat bestfriend fatin..hee..ira pon rs gak gtu kot kalo bff nak kahwin..heee

YOUsoF said...

Persahabatan memang tak pernah ada tarikh luput.. Normal la, susah nak lepaskan sesuatu yang kita sayang.. Selamat hari lahir tuk dia.. Semoga kauorang terus rapat.. ;)


Bagi yang terbaik tuk kuliah kau jugak ok!

♥ p a a n i ♥ said...

yeayyy kalau aku g jepun, aku cari kau tau.. ececehh hehehehe


betul..akan rse kehilangan.tp sbb kwn bahagia, kite pun tumpang bahagia kan? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...