:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, February 7, 2012

:: Forget ::


Salam readers :)

===== Lawak adik beradik =====

Adiik : `Forget` apa maksud dia bang ?

Abang : Lupa

Adik : Kalau abg dah ingat maksud dia... Abg bagitahu adik k

===== THE END =====

bercakap pasal lupa.. aku macam tertanya-tanya..
adakah lupa ini satu penyakit ??
selalunya kalau lupa mesti orang kaitkan dengan faktor usia..

" Emhh asyik lupa ja... dah tua la tu.. "

semalam aku terlupa something yang membuatkan aku rasa.. lol.. bodohnya.. hahaha


semalam.. lepas mandi aku amik besen berisi air suam letak bawah meja study..


sambil dok buat keja *padahal main facebook je aku rendam kan kaki aku..
nak hilangkan bengkak kat jari kaki aku..


lepas rendam dalam 15~20 minit camtu.. lap kaki pakai socks.. sambung buat keje..


leka dok main FB.. *kantoi tak buat keja tiba-tiba kaki rasa sejuk semacam je.. apehal ??


aku lupa nak alihkan besen tadi.. dok asyik sangat main fb tak sedar kaki terendam dalam air yang dah sejuk tu !! skali ngan socks pun basah.. adoii.. pak pandir betul !! hahaha

korang perasan tak kesilapan pada salah satu daripada semua lukisan yang ada kat atas ni ?..
kalau korang perasan.. apa benda yang cacat itu ???






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

35 comments:

アヌムちゃん said...

xtau la apa yg cacatnya

tp comelnya lukisan.
lukis sndiri ke?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh ai pow selalu rendam kaki ngan air panas gituew mmg berkesan untuk jari kaki yg bengkak...pelupa pow selalu but bukan case gini la ngeee

cotton candy said...

lawak2..hehe..nice lukisan 2..sy rase cacat kat pic y last 2..hehe

Tukang Karut said...

kaki macam jantan...

ABU said...

ni banyak makan semut kat hahahhahaha

H.J said...

time berfb tu...fb nga someone spesel tu..lupa terus..hahaha..tapi aku tak nampak pula mana cacatnya

ShahzCudin said...

ahaha..dua2 situasi tu amat lawak skali... yg situasi kedua tu bukan lupa tp leka..

Rtp Farra Arisha said...

that's normal. manusia sering leka. tapi asalkan jangan ulangi kesilapan yang sama pula sudahlah. hehehe.

aReLaN said...

hahahah...tak nampak lak cacat dia kat mana.sama la.slalu terlupa sumthing.tapi dalam kes saya,lupa letak barang katne la.umur baru masuk 25 je padahal.waaaa

♥ p a a n i ♥ said...

ape yg cacatnye wei? ok je? hohoho

ko nihhh.tu bukan terlupa, tu hilang ingatan kejap namenyee...kikikikiki

merahitujambu said...

pulak dh..kusyuk sgt cmtu laa jadianyaa

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

ni bukan lupa.. tapi leka.. haha

CikUna said...

hah! yang beza adalah stoken... stoken yang sepasang ada garis2... yang sebelah je tak ada garis2...

betul tak \\( ^_^ )//

hehe, biasa lah tu... tak kira tua muda akan lupa...

Juliet_iRa~" said...

heee..kelakar la fatin ni..;p

leka gitu la..ira pon kan kalo da blogging la sllnya atau twitter..konon2 nak g solat ni..tp last2 tgk jam dah kul 1030..pdhal nak solat lepas je azan msuk..leka kan..;p

gambar last ke?y kepala stokin tu xda garis2 ea?kosong je tu?

Asmara said...

biasa la kan, kalau dah leka. semua org pun mesti pernah terlupa gitu eh. ;D

semutsengal said...

tu bukan lupa tu,


tu nyanyuk. HAHAHAHAHAHHA

adan said...

okay bila ko cakap pasal cacat.. aku scrol atas dan terjumpa muka comel tanpa hidung..

mesti best kan rendam2 kaki..

Munnafendy said...

xnmpak ape yg cacat sebab katun tu dah ckup comel! =)

seronok rendam kaki, rasa comfort kan?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm xnampak plak pe yg cacatnyer.. apa yg pasti...sgt comel... :)

Kamalia said...

haha..kelakar fatin ni..
tak tahula apa yg cacat tu..
pandai sungguh fatin lukis..kretip.:D

Lea Isnawi said...

apa yg cacat eh? xperasan la lak

huhu

ngah musim salji eh sana?
patut rendam2kaki
hehehe

siti kektus said...

tang mana cacat? aku tengok makin cun je. haha


weh, aku pinjam gambar baby boties kau tu tau. nak masuk dalam entri. hehe ;)

Juliet_iRa~" said...

heee..nt fatin kalo blk pastu kebetulan ada gathering jom la join..heee..:)

nk gak jmpa fatin,,ngeee

psss : purple ek?okeee..hee.ada y kata purple nmpk sgt ladies pastu nt org jht sng detect ni kete ppuan.,..wuuuu

aReLaN said...

takdela.tu dekat gogome, fuji-san.hehehe

Ijah EmoTemo said...

Hahahah itu lupa yg comel! Ekekekek

Papa Mifz said...

haduyai...umur brp nih...? :)

Hanis MY said...

ya ampun kenapa comel sangat ni? haha...cobit baru tahu...lenkali takmo lupa2 eh...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

adeh bleh lupa bukak lak ek, ni hasil FORGET la ni.. huhu

nanad said...

heheh..slalu jgak kena pnyakit lupa2 ni..paling selalu bila nak ambik bnda dlm freezer..dah sampai, bukak pintu freezer, tibe2 lupa dah nak ambik apa =,="

hihi..comelnyaaa stokin diaa ^_^

najihatussolehah said...

stokin yg last tu x de jalur2 yg kat bahagian atas tu..:p..n cacat sebab kaki da sebelah ja..hehe...

p/s:aq pun slalu lupa..hehe..

budak penjara said...

haha..macam2 la ko ni..npe x rendam ko 1 badan je

YOUsoF said...

Adik: Ok adik tunggu.. ;D


Yang aku perasan besen tu mula² tanpa warna, bila dah masuk kaki baru keluar warna kuning.. Ke memang jenis macam tu? heheh

Lagi satu getah stokin bila dah basah tak ada jalur² putih..


Lupa ni lebih kepada penyakit... err. lupalah.. hehehe

Hanamiko Sakura said...

biasalah tu... lupa...
haha... budak kecik pun kadang2 lupa... ni kan org dewasa... ^_^

Mr.Clive said...

try involvekan diri ngan game game yang melatih minda.mcm sudoku,chess dan yang sewaktu dgnnyer...ni boleh bantu untuk memory yang baguih...

hoho XD

Juliet_iRa~" said...

ok fatin..hee...

eh fatin blk msia bln bape nt?

hiii..oke..mgkin purple kot ira beli..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...