:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, February 24, 2012

:: Salah you la ni yang !! ::

Salam readers =)

aku TERbaca status ni dekat FB tadi..







keh3

so

apa pendapat korang ??





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

18 comments:

ABU said...

mak ayah tak kesah kot.. sbb mereka syg kat cucu2 dia ^^ hehehe

chemay said...

ehhh.
dua2 salah laaa
haha

Asmara said...

Mmg dilema. Kene hntar nursery yg bagus. Tp biasalah mesti ada risiko gitu kan. Xmo la susahkn mak aysh, masa kita kecik dia jaga dah tua kene kg cucu pulak. Wife nk brnti pun syg kalau suami mmpu tanggung ok kot. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Huhu.. Xleh nk salahkn sape2.. Sama2 kena cari jln tbaik.. Klu susah sgt...wife bhenti je kje...hehe

YOUsoF said...

Tapi kalau sampai 3, 4 orang suruh mak abah jaga macam tak patut pulak kan.. (berdasarkan kes betul)


Bila melangkah ke alam rumah tangga, masing² kena bersedia la kan..

Cikgu Ma said...

kalo bleh nak jaga sendiri...eh, bila plak beranak ni? haha..kawen pon belum...

H.J said...

suh ayah jaga je..hehe..tak de pilihan da kalo 22 keje..

lynda salim said...

ape kata hantar sahaja ke taska.. :)

semutsengal said...

sebelum buat tu kena fikir masak masak dlu.


Apelah.

cik ika said...

heee~~

law ika an, mybe ika p antar kt mak ika je..bkn nk nyusahkan dorg tp dr antar nursery..

d_LA said...

kalo mak ayah jauh?hehe..kalo ade jiran yg bleh dipercayai, htr kat jiran oke gak..tp jgn lak jiran tu ada anak kecik gak, x psl2 jd lwn gusti ngan anak kita mcm anak kwn dla, htr kat jiran sblh..jiran dia pun ada anak gak, xlah kecik sgt dlm umo 3,4 thn tp fhm2 budak besar tu tgh lasak kan..salu je lps kwn dla amik anak dia, tgk ade lebam2, mmg musykil bin pelik la kan..mmg kena cr betul2 kan

aReLaN said...

susah gak tu.nak suruh mak ayah jaga,takut nyusahkan.nak jaga sendiri busy ngan keje.nak hantar nursery pon kurang yakin.pening2.

ShahzCudin said...

keh3..susah jgkkn klo berdepan situasi nih...klo bleh nk isteri duk umah je nt..

♥ p a a n i ♥ said...

itu la pasal kan..sbb skang majoriti ibu n bapa dua2 keje.. nak anta nursery takot. huhu

Munnafendy said...

aduhhh 1 hari nnti akan lalui dilema ni...tak nakkkkkk =(

Papa Mifz said...

macam papa mifz skrg hantar Mifz dekat baby sitter...nanti dah masuk rumah baru maybe hantar dekat nursery pulak...

Juliet_iRa~" said...

kesian je anta kat mak ayah..tp kalau mak ayah y nak jaga..ok la kot..tp xnk la kalo blh..

kalao ira..sbb ira kerja kan..ira akan hantar kat baby sitter..bukan taska..huu..y jaga anak ira sorang je..ngee..y mmg baik..y blh diharap..:)..kalau blh...jiran2 y kita da knl..

zati embong said...

kalau baby lg,jauh dr mak ayh,kena cr org yg btul2 kita percaya dan knal.kalau dkat,jat rasa xsalah bg mak ayh jg.once da msuk setahun,baru hntr tadika ke.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...