:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, February 15, 2012

:: Wordless Wednesday #10 " Angry Students " ::

Salam readers ! =)


***** Iklan *****


potato bun.. handmade.. gigih aku dok uli tengah2 malam.. =p


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

21 comments:

zati embong said...

gmbar bun 2 lg mnrik tertarik la dear.hihi

Lea Isnawi said...

ah rabu eh sana?
sini selasa lagi
hehehe

ABU said...

mcm sedap je potato handmade tu.. msti sdap sisah dgn ces kan..yam yam.. pandai gak ko masak masak roti cake bagai ni kan.. kagum aku gn ko.. ;)

Lea Isnawi said...

pandai fatin buat rotti
kagum jugak!

H.J said...

awalnya wordless dia..haha

H.J said...

tak tahu malaysia mana satu..try check statistik la..haha..

hoho..lewat tido..

ShahzCudin said...

marah btol tu..ahaha

rajin btol memasak? dah mcm amik kulinari plak..

Waqheh said...

marah sungguh....betoi ke lu uli gua tak caya...lu beli siap dah tu

YOUsoF said...

Apa kata kau buat lukisan versi kau pulak Fatin, aku rasa lebih comel dari lukisan ni..


Bun tu nampak enak dan lembut. Serius aku tabik dengan kepandaian dan kerajinan kau bab buat² kuih/ kek ni.. ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..ni mesti gigih sampai berpeluh2 duk uli.. hehehe

H.J said...

kat turki**

Munnafendy said...

angry student satu masa dulu..sekarang angry kuli...hahahaha

potato bun buat sndiri? woaaaa salute lah!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rajinnyer uols meroti....ai ni dah lama x buat roti....last buat donut last week kot ngeee....kira adek beradek roti gak la sebab kena uli...dah la x dak BM ngeee

aReLaN said...

hahahaha...memang konfem la leh masuk next masterchef lepas balik dari nihon nanti

semutsengal said...

marah je makan, marah je makan, mkan je marah.


perempuan.

nanad said...

wuaaaarrrghhhhh :O naaaakkkk :D

♥ p a a n i ♥ said...

sedapnye wehh. resepi plisss!!! hohoho

p/s: kelako la kartunnn tuuu..kakakakakkakakkaka. harap2 xde student aku yg mcm tu..wkakaka

mykhalis said...

kalau dah lapa..buat je.. ape ditunggu lagi

Hanis MY said...

nakkkkkk nampak sgt gebus...

YOUsoF said...

*hehe kalau ada masa try la lukis lagi Fatin, aku suka tengok.. ;D


Baguslah kan, dapat makan yang halal, skill kau pun bertambah.. hehe

Juliet_iRa~" said...

heeee..mmg student dok lepas stress main angry bird je la lepas ni..ahahaa ;p

sedapnyaaa potato bun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...