:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, February 5, 2012

:: Barakallah ::


salam readers !!  :)


this song is dedicated to two friend of mine..
alhamdulillah both of them secara officially dah jadi tunangan orang..
aku tumpang gembira.. dari jauh aku kirimkan ucapan tahniah buat diorang berdua..

untuk korang berdua.. tahniah !!!
aku tumpang gembira atas pertunangan korang..
korang kena bersedia untuk bergelar seoarang isteri pulak lepas ni..
lepas ni takleh malas-malas nak bangun pagi..
kena rajin-rajin memasak.. rajin-rajin ngemas rumah.. practice siap-siap wehh ! haha
dan yang penting sekali persediaan rohani..

dan !..
kenduri kawin wajiblah buat time aku serta kawan-kawan lain cuti a.k.a time kami kat Malaysia !!
boleh bawak bas sekolah buat rombongan cik kiah.. keh3
take note that !! kalau tak aku cekik-cekik korang.. hahahh ;p

buat readers blog aku plak.. 
lepas baca entry ni mesti korang dok sibuk taip komen tanya..
aku bila pulak ??..
aku warning siap-siap.. jangan tanya !! hahahahh 

lastly.. salam Maulidur Rasul buat semua :)
daa~






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

20 comments:

Lea Isnawi said...

bila cik ten nak kawen pulak?

yg dilarang tu sedap dibuat

hehe

ShahzCudin said...

bru nak tnya tp dah kuar warning..ahaha

CikUna said...

hahaha... salam maulidur rasul... ^_^

H.J said...

mesti ko lambat lg..sebab tu aku malas tanya

semutsengal said...

kau bila? kau bila ?




#alamak, tertanya pulak.!



AHAHAHHAHAHAHAH

najihatussolehah said...

x sangka depa dua...hehe...senyap2 ja..hehe..

adan said...

hahahahaha... aku gelak part ayat terakhir.. cam tau2 je ko kan.. hahha.. hebat la ko ni..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tahniah kepada kawan kamu :)

Hanis MY said...

Ala nnti time fatin kan smpi jua jgn lupa jemput akk tau!

chemay said...

tahniah buat kawan2 tuhh.
urm ten10 bila nak kawen?
heheh
:P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

u blk ker cuti haru nnt???
tuan yg type ni pong x lama dh ngeee

EZAD AMIR said...

x jd nk tnya..huhu..salam maulidur rasul!

Papa Mifz said...

tahniah utk mereka...:)

budak penjara said...

t ko nk kwen ak nk nanyi sndri lagu ni depan ko..haha..tu pon klu ko ajak ak g knduri ko la

Juliet_iRa~" said...

ok xtanya..heeee ;p

salam maulidur rasul juga fatin...:)..

pss : ira pon 1st time join..tu pon sbb hanie invite..heee..nt kita gathering plak k..:)

Kamalia said...

fatin,jangan lupa ajak akk tau..hehe
tahniah buat kwn fatin jugak..

aReLaN said...

sebelum tanya cik ten kita ni,kena tanya diri sendri la jawabnya.aiyaa...bila nak kawen ni.wuuuu

ABU said...

blh tak aku tumpang gembira sekali :P
wah jauh lagi ni dikirim.. lol..

YOUsoF said...

Salam Maulidur Rasul juga Cik Fatin... :)

Kami tumpang gembira.. Kalau time kau pulak nanti kami tumpang gembira 2 kali ganda.. hehe

♥ p a a n i ♥ said...

semorang tengah tunggu turn ko weh. hehehehe..tp jgnler langkah bendul akuuuuuuuuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...