:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, February 27, 2012

:: Yuki Daruma 2011 ::


Salam readers =)

memandangkan musim salji 2011 dah nak abes..
meh la aku tayang sket gambar kanak-kanak ribena bermain salji ye..


taraaa !! inila Yuki Daruma/snowman kitorang !! 


kitorang cilok penyodok hostel kejap.. keh3


the only girls


aku konpius.. adakah aku tengah berzapin ?? ke berjoget ? kih3


ini aku dengan hang (Vietnam mari) this time maybe the last time kami main salji sama-sama..
lepas ni aku pindah ke Akita dia pindah ke Tokyo..


that guy is Indonesian.. paling kanan tu exchange student from Thailand


di candid !! innocent tak muka aku ? keh3


ini lompatan gembira..
Yeayyy !! thesis dah submit !!
sambil lompat sambil menjerit.. hahahah


erkk.. gaya apakah ini ??
agak2 nanti anak aku tengok pic ni mesti dia geleng kepala kan.. keh3



last but no least.. ini special untuk my love dan jugak readers blog seposen aku ni .. =)
thanks ya untuk komen-komen korang semua.. =)



itu sahaja cerita penutup musim salji 2011..
lepas ni cerita sakura pulak ea.. 


p/s : tak sabar nak tunggu Selasa ni.. nak present !! lepas tu hooorayyy !!!
boleh la layan Vanila Coklat dengan tenang hati.. keh3





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

21 comments:

aReLaN said...

amboi...bukan main hepi lagi nampak gaya tu.hoho

H.J said...

yang thailand tu ada twitter tak..?nak follow..kah3

Asmara said...

Comelnya lompat! Eh2 ye ke 2011? Hehe.. Mesti salah tahun ni. 2x tulis 2011 nih ke betul taun lepas punya? Ekeke..

Asmara said...

Oh gitu ye.. Hait wakarimashita! Hehe..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai loike pic u jump tue
super kawaii
pink winter jacket kiter sama la wink*

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyer cikten10 kita nie yerkk.. sngta suka tgk pic semua nie.. geramnyerr tgk org main salji :)

cotton candy said...

comel sungguh org salji 2..hehe..x sabo mau bace cite sal sakura lak..hehe

Kamalia said...

yeaayyy.dah submit.
tarian zapin kot?ekeke..
sangat ceria muka melompat tu..

ShahzCudin said...

meriah btul korg main2 salji...siap berzapin2 bagai..keh2

cik sakdi said...

sungguh gembira bermain snow haaa pastu xnak kasi kulit megelupas sbb sejuk sangt pakai krim ape ek? bukan ape lagi sepuluh taun pon kite plan nak gi main salji gak hehehehe

Papa Mifz said...

TERLOMPAT2 MAIN SALJI YER...BEST NYER...

♥ p a a n i ♥ said...

hahaha. sengalnye semua gambar ko!!!!!

ok lepas ni sakura plak!!
gudlak utk present! :)

Cikgu Ma said...

wow!! best gilerr main salji...

Jobless Girl said...

I like white snow.

Hanis MY said...

suka yuki daruma rabu rabu tu!

Munnafendy said...

auuuuwww hepinya thesis dah siap!

syok ohh guling2 kat yuki..uhuk2..nk korek peti ais jap g..keh3

YOUsoF said...

Ok takpe² main salji.. Jeleskan kami lagi... ;D

Mamat Indonesian tu aku ingat orang sana la.. hehe

Gambar lompat sambil menjerit tu cool tapi gambar love di celahan pohon tu super cool!

Juliet_iRa~" said...

da tgk kat fb tp xkomen ag..hee

alololo comelnyaaa..bestnyaa main salji..wuuuuuuuu :D

lompat tu mmg happy sungguh muka..heee...good luck!amacam dah lepas kan?:)

pss : hee lawak la kwn fatin tu..tp ira dl pon takut nak kena check gg..heee..

Hanamiko Sakura said...

wah! yuki tu besar sungguh...

gaya akak memang osem + kawaii ^^
hehehe...

tak sabar tunggu next entri akak pasal sakura... i loike sakura..^^

ABU said...

horrehh!! Aku suka semua gambar2 ni, cantek gila... Ah bertambah jeles aku ni dgn ko..

Bila la mesia nak turun salji.. Nak jugak brgambr dgn salji mcm ko.. kata hati mmg nak pgi sana.. Tpi dan bnyak tapi...

Suka la, tangkap lagi gambar banyak2..:)

zati embong said...

waaa meriahnya!hihi.suka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...