:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, February 21, 2012

:: Tabiat ::

Salam readers =)


dah menjadi tabiat dah..
setiap kali ngadap desktop nak menaip thesis mesti akan check FB, blog and email dulu..
then stuck kat situ berjam-jam !! adoiiii ! masa itu emas ye cik Fatin !! 

tapi aku rasa FB dan blog adalah keperluan bagi orang macam aku ni..ye la.. kalau tak berFb.. tak berblog.. celah mana aku nak bersosial ??.. silap-silap haribulan boleh gila aku dok kat bilik sorang-sorang tak de teman bebual.. makan sorang-sorang tengok tibi sorang-sorang.. tido pun sorang-sorang !! nak kawin !!! nak kawin !! tetiba je keh3

alhamdulillah dh siap thesis.. dh submit buat pertama kalinya.. harap-harap tak banyak sangat la nak kena repair.. 




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

32 comments:

ShahzCudin said...

ber'hantu' btol fb ngn blog ni... tgh bz2 pon kita mesti nak jenguk2 jugak.. dh skali jnguk tu mmg susah la nk stop..

Atie iskandar said...

haha.. standard ar tue.. same la jugak.. konon2 nak tgok skejap je.. jap lagi tersgkut brjam2..

teyn teyn said...

time exam , mase tu lah tgn kite ni gila nk login fb. hehehe

neway , suke header awak. comel.

Asmara said...

kan! tu yg nyampas bila ngadap fb atau blog, harus berejam tak sedar. uhuhu..

semutsengal said...

nasiblah aku tak mcm tu


LALLALALALALALALLALALALALALA.

nanakimie said...

hehe...nana xde fb,so ngadap blog jela:)

Ros said...

Salam ziarah..

Tukang Karut said...

walaupun banyak masa ter"buang", kira ok la tu sempat gak siap thesis...

zati embong said...

ha kan da kata fatin mesti boleh pnya.hihi

xpe fatin,stuck dgn fb plus blog lama2 pun kerja siap.hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehehe.. boleh dikira masa tu.. 1 hari suntuk..byk habis masa ke fb dan blog jee.. hehe

cotton candy said...

haha..mmg x leh dr semua 2 bile ngadap laptop..haha

Munnafendy said...

hadoi...sama kes la kita..bezanya ai tak buat thesis =)

off tenet tu kejap..hihi

H.J said...

wajib kawen dah ni cik ten..haha

Cho Zila said...

betoi.. betoi...
samaler kita...

Fyqa said...

aura fb ngn blog sgt kuat !

cik ika said...

wah2..setuju sesangat..ta pasan masa da blalu..terlupa kan buku..heheehe

Hanis MY said...

akak mmg kena check blog kalau tak check fb takpe lg hehe...

Hanamiko Sakura said...

check fb takpe diabaikan... check blog mesti...hehe...

akak kalau nak kawen jangan lupa jemput saya ^^ hehe

p/s :: thanks sebab unjukkan cara2 nak donlod skype ^^ arigatou ^^

Kamalia said...

alhamduilliah dah anta ye..insya Allah,tak banyak correction tu..hehe
sama la dengan akk,sellau stuck kat situ berjam..last2 kena set masa kalau nak tengok 2 benda tuh..

ABU said...

ooooo maksud kau di sini bersosial itu adalah ubat sakit jiwa la hahahaha

masa itu intan patung.. :P

AISHAHabdullah said...

sama la penyakit aq dl...dh siap thesis br rs lega sgt2!!hehe

aReLaN said...

beselah tu.bila dah buka je mulalah hanyut.pastu satu keje pon tak jalan.hahaha..thesis dah hantar??happyou bila??

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahahahha
buka uols jer jadik gituew
ai pung sama
x leh on ternet langung lol erjam2 mengadap kat situ jer

Papa Mifz said...

betul la..samo la..berhantu betul la blog nih...hehe

aReLaN said...

ganbate ne ten-chan!!!hehehe

ABU said...

Oit aku bru je habis tengok hafalan shalat delis..hehehe best gak cite dia..

*Masa itu intan patung!? Nak ckp payung sebenrnya hhahaha.

YOUsoF said...

Aku dah berjaya kurangkan tabiat 'terus cek FB tiap kali online'.. ;D

Harap kau berjaya jugak Fatin, sikit² lama² kau boleh buat sambil tersenyum ---> ;)

Juno said...

Ini dadah laman maya.
Once you're in, there's no exit door.

siti kektus said...

alaa. baru enam jam je. tak cukup 10 jam lagi tu. hehehe :)


wah, tahniah tesis dah siap. :)

Juliet_iRa~" said...

btol2..ahaha..

ira kalu banyak keje kan..xkan buka fb,blog..confirm 1 keje pon xjd..ngeeee

:D

ganbatteeee!

d_LA said...

tol2, dla ni even dh kurangkan kesosialan di fb n blog tp bukak gak tgk bile rs penat mnjahit kot2 ade cite hot2.pastu tetibe x sdr terstuck kat situ lak pdhal just nk check, x post ape2 pun lg..dats y la dla jrg sgt update blog skang ni, x siap mnjht nt..hehe

♥ p a a n i ♥ said...

hahahahah same la weiiii. memang kalau nk buat keje..mende lain yang dibukaknyee..kalo kejap xpe..ni berejam-jam...ahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...