:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, February 4, 2012

:: Winter 2011 ::


morning :)

nah.. buat tatapan anda semua yang suka bebenar nak tengok salji kan..
ada yang siap request suruh aku bawak balik salji lagi..
kalau boleh aku bawak balik berlori-lori kt korang dengan harapan berkurang la sket salji yang bertimbun ni.. kah3


cuaca pagi ni.. actually salji tengah turun dengan lebat time aku snap pic ni.. tapi dalam gambar tak nampak pulak.. bila selak langsir nampak salji tengah turun dengan lebatnya terus datang feeling winter sonata ! hahah over pulak i !


ni pulak pagi semalam time keluar nak pergi amik exam.. nasib baik la otak aku tak membeku skali.. kalau tak exam kelaut.. 


on the way nak pergi exam hall.. nah amik kau.. tenggelam kaki.. gara-gara ni la yang mebuatkan jari jemari kaki aku membengkak dengan jayanya ! 


berjalan sambil sepak salji dengan muka yang gembira setelah selesai exam ! alhamdulillah.. result belakang cerita.. hahah :p

itu sahaja untuk cerita hari ini.. semoga korang terhibur la tengok salji tu walaupun warnanya putih je.. aku taktau la apa yg orang excited sangat dengan salji ni.. huahua kata2 bila dah jemu tengok salji.. keh3..

ohh lagi satu.. kepada yang dah tengok Hafalan Shalat Delisa 
amacam ?? sungguh meruntun jiwa bukan ?? berapa kotak tisu korang abes tengok citer tu ?..takyah malu nak ngaku.. aku pun teriak xmau2 tengok citer tu.. hahahh

petang ni ada sesi fotografi untuk kami-kami yang tak lama lagi nak grad.. kena pakai suits la pulak.. huhu rasa macam nak pakai baju kurung lepas tu sarrung coat je.. aci tak ?.. 

lepas tu malam ni ada majlis makan-makan pulak a.k.a dinner .. malas actually nak pergi.. tapi dah orang buat untuk kita kan, pergi je la.. ok la.. nak kena siap-siap.. papai !







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 comments:

si ngokngek said...

HAHA,taip komen sambil menggigil,untung lar kita ada air hujan ja..HAHA

YOUsoF said...

Kalau letak banyaaak lagi gambar salji pun kami tak kesah.. Almaklumlah kami belum jemu tengok salji.. ;P


Nasib baik ada kasut Nike saiz 5 tu, bengkak boleh cepat sembuh insyaAllah.

Baru nak download, nanti aku kongsi tahap menyentuh jiwa dia ye..

Nini Hartini said...

Hafalan shalat delisha? Mcm besttt.. nak tengok lahhh. Cite indone ke? Kalau indone mst besttt...

Bestnyeee main yuki...

Papa Mifz said...

den dah terbayang-bayang main salji dah nih...huhu

ShahzCudin said...

yg xbiasa nmpk salji ni mmg akan rasa jakun sket..haha..setakat pegang ais kt dlm peti ais je la..

hmm, x berkesempatan nk tgk lg citer tu..best sgt ker? ahaa..

ArulchelseA said...

eh bila awk dtg kampung sy ni..dtg tk bg tau pun..kih kih kih..

H.J said...

salji sejuk amat...xbebas rasanya...haha

semutsengal said...

buatkan aku orang salji.



boleh tak ? boleh tak ?

Hanamiko Sakura said...

tak jemu mata memandang yuki...

cerita hafalan solat delisa tu saya dah habis baca, walaupun tak tengok movie... memang menyentuh rasa... lagi2 bila delisa sendiri yang menemukan kerangka tulang uminya yang memegang erat kalung D milik delisa... sob.. sob.. =(

Lea Isnawi said...

bestya leh maen salji

nanti ak honeymoon sana time winter la..hihi

fatin!lea dh donlod citer tu
nanti esok nak tgk :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Dsebabkn kat mlysia xde salji..xpernah merasa..jadi rasa jakun terover la plk kan..hehe.. Klu nk merasa main salji gak..moon suka main ais yg tebal kt dlm peti sejuk beku....hehehe

アヌムちゃん said...

2nd pic tu cantik!

budak penjara said...

ko jgn balik mesia lagi tau..ak nk g jepong lepas ni..nk g men salji

ukhtiey half ravie is geek said...

seriously,x nk pgang salji*white lie

slm maulidurrasul
dtg follow sinie

eRza farEeha said...

best nye..bila la nk p tgk salji ni...awsome!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rollin rollin~ zuan tringin nak main snow :)

Juliet_iRa~" said...

wahh winter..hee

bila la ira nak merasa pgg snow y real ni..asik pgg y tipu2 je,..kekeke ;p

seronok habis exam kan...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...