:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, March 14, 2011

:: Update from Sendai ::

Assalamualaikum semua..


thanks kpd semua yg mendoakan aku..
alhamdulillah aku selamat..
walaupun gempa bumi betul2 berlaku kt tempat aku
tp xde yg cedera..
alhamdulillah..
aku xdpt nk update sbb xde coverage..
bru dpt coverage ari ni..
elektrik pn masih belum ada..
esk blom tau lg mcm mna..
gegaran masih ada susulan dr gempa yg kuat ari tu..
alhmdllah tsunami xsmpai ke tmpt aku..
korg doakan aku dan kwn2 disini ya..
till then





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

KUREKURE COMEL said...

risau gile.....hati2 tau....hope semuanya spt sediakala.....


dan semuanya selamat......

d_LA said...

huhu..scary..hope cik ten10 dan kwn2 sume selamat yer..Amin...

zati embong said...

nmpak je update fatin terus bukak.berjaga2 k dear.kitorg kat sini doakan fatin n semua kat sana selamat.

Iskandar Shah said...

mudah2an everythings ok..
hopely our flight ke jpun x ditunda la.. :(

En Hazwan & Cik Syazz said...

Hi
Kami da tkr nama dari http://photosnapproduction.blogspot.com
kepada nama baru kami
http://thecoklatcelup.blogspot.com
harap korang yang follow kami
add new URL kami kat dashboard blog and
juz tekan add kat kiri bawah
dan letak URL baru kami
Sekian ;)

si para para said...

alhamdulillah..semoga semuanya selamat..
ada masa boleh la update keadaan di sana ye..

hakimhardcore said...

syukur ank selamat...huish..ramai org bkn men risau g dkt ank...dasyat penangan sayang ank noh...hehehe..pa2 pn be safe dkt sna..

mi$sUn@3iRa said...

alhamdulillah ang selamat.. risau weh pk keadaan ang kat sana...dh la ang pon diam ja..haish... take care k fatin.. rindu ang.. (^_^)

Zhafran Vengence said...

doa semoga kamu sentiasa dipelihara Allah.. :)

Zaihasran Ahadar said...

aku ade tgk al-jazeera, mmg teruk ah tsunami nie,.
sampai kat teganu pun naik air.
take care cik ten10..
ingat Allah slalu..

Raji berkata said...

yokatta ;D
alhamdulillah..
nasib baik kan? ad juga senpai yg kena pnggil balik..

Ezay Hadry said...

alhamdulilah takde pape..dah lama nak tanya cik ten actually..ni bru berpeluang tengok blog..huhu pape pun jage diri, kawan2..stay indoor la..sentiasa berdoa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...