:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, March 8, 2011

:: Belajar Origami bersama Cik TeN10 ::


Assalamualaikum..
ngeh3.. 
tadi aku gi lab..
dh xtau nk wt pe kt lab..
search la kt google..
nk blajar buat origami lah..
aku bedal je paper2 yg bersepah2 kt lab..


taraaaaaa !...
cantik tak bunga nih?..
aku ngah gigih nk buat bg dpt 1 jambangan kecik..
korang nk bljar buat?..
senang je..jom buat sma2 jom..
kpd yg berminat bleh ikut video kt bwah..
dia ajr step by step and mmg sng nk ikut..
so..jom! belajar sama2..(>.<)



okeh aku nk teruskan buat..
nanti dah siap 1 jmbngan aku tnjuk ye..
selamat mencuba ye !! (",)




p/s : actually niat nk bg 1 jmbgan utk incik bf di hari grad dia hjung tahun nt.. harap2 aku xbusy lah time tu.. nk jgak tumpang gembira sekaki kan.. psnan utk kaum hawa.. pakwe korg msti suka kl korg bg something kt diorg.. nak2 adiah tu hasil tgn korang sdri.. time tu la nk tackle hati pakwe kn.. mna tau kot2 esok dpt blackberry ke.. kihkih tu xikhlas namanya.. ape2 pn jgn hrapkn balasan.. tgn yg memberi itu lebih baik dr tgn yg menerima.. renung2kanlah dan selamat beramal~





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

Raji berkata said...

wahhh ak nak kena buat gak nih
msti romantis gle xD

echah mashuri said...

ololo..sweet..baik ko buat `origami burung ape tuh?alaa lupa.patuh ko tulis ah dalam tuh ayat2 cinta ke.harapan ko ke.pastuh ko buat banyak2 letak dalam botol.letak dalam kotak.bungkus.bagi dia.pehh..cairrr tau!;p

kawan ak penah buat.tp yg laki buat utk pompuan.peehhh.habis lunyai kertas origami tuh.kejap2 bukak.pastuh ketawa2.pastuh lipat balik.pastuh bukak.grr.saje bg ak kedengki.ehhhe

Cik TeN10 said...

Raji

haha.. buat jgn xbuat..
aku suka romantik !!

Cik TeN10 said...

echah mahsuri

alohh.. dh borink dh buat burung tuh.. aku suka bunga.. buat jmbangan.. nt leh bg time incik bf konvo.. romantik x aku?..muahahaha

mmg koyak la kalau lipat buka lipat buka je.. haha sje je nk bg echah jeles!! owyeahhh hahah

KUREKURE COMEL said...

knape ek...knape ek....mat tu tak romantik..cisss...


mina bg bunga pun..dia letak je kat opis tu...

pastu buang...ciitt...nk cekik2 je...oppss....aaiii lupe..aaii ni isteri solehah...perhhh...hihihi..

Cik TeN10 said...

kurekure comel

emm.. kl mat x romantik mina la kna start.. nt lma2 dia pn terikut la.. kdg2 ada lelaki xpndai nk pamirkn kasih syg dia scra romantis.. tp yg ptg dia syg.. kan?.. hihi (>.<)

tau mina isteri solehah.. (",)

zati embong said...

Fatin!jat nak gak.xdapat sejambak,sekuntum pun jadilah O.o haha

lg prssure fatin suh buat bnyak2 kan O.o

princess laila said...

ololo~ sweetnyer! uhuks! rajin cik ten10 :)

Cik TeN10 said...

zati embong

nak ke jat?.. skang dh byk kuntum dh fatin wt smbil tgk movie sorg2.. hihi

xpressure pn.. leka je buat bnda ni.. lgpn fatin suka.. drpd dok xbuat pape.. maklum la fatin xreti dok diam.. haha

Cik TeN10 said...

princess laila

cuti xtahu nk wt pe.. sje la bljr2.. bleh hias2 kt blik.. hihi

najihatussolehah said...

mmg tgn org seni...

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

yke?.. nmpak kot mna haa?.. kihkih

si para para said...

sangat cumel.hehe boleh belajar buat jugak ni

Cik TeN10 said...

jom2 belajar !! i dah letak video cne nak buat.. xsusah pn sng je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...