:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, March 30, 2011

:: Senangnya dalam hati~ ::

Assalamualaikum..


semua sihat ???
aku dh give up mkn ubat dh..
dah seminggu lebih xhilang lg selsema aku..
aku da mmg liat bab2 makan ubat nih..


selalunya berukband ni laju sket dr nenek kura2 jekk..
tiba2 laju pulak line ternet kt umah aku pagi ni..
bagus3.. ni aku syg kau lebih ni berukband !!
mari kita gunakan sepenuhnya !!
ape lagi youtube lah !!
pagi2 ni meh kita layan lagu ni jap..




kenyang perut senang hati..
dok rumah mcm heaven..
keja makan ja..
xtahu nak wat pe..
mulut ni asyik nak ngapp je..
so keje aku skrg ni..
masak.. makan.. on9.. tido..

sila jeles ye.. haha

actually aku risau gak ni..
ntah bl aku bleh balik jepun balik..
class start bila pn xtahu lg..
cmne aku nk book tiket flight ni..
banyak benda nk kena setle bl balik nt..

sekarang ni musim ngah cuti musim bunga kt sana..
awal bulan april patutnya da start class..
tapi sebab bencana ari tu
class ditangguh maybe smpai hjung bln april ni..
so class da burn sebulan..

kemungkinan tinggi summer holiday aku burn..
utk ganti balik class yg tertinggal..
silap2 haribulan xdpat balik beraya lah aku..
huaaa sob2 ..
harap2 ade la cuti nanti..
seminggu pun aku nk gak balik beraya..
korang doa2 la bg aku dpt cuti ye..

daa~


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

KUREKURE COMEL said...

alolo....kalau selsema...masuk sedikit air dlm hidung...

lepastu...keluarkan balik..jgn telan pulak...kihkihkih...


takpe..badan kecik..tak kisah mkn byk2..hehehe...


raya?mina nak nangis sama la..
huwaaa...mina pun tak balik johor..
kena balik ganu...

Cik TeN10 said...

mina

haha.. kang lg teruk plak selsema.. haha

sume org ckp cmtu.. mmg xkisah pn.. selagi bleh mkn telan je lah kan.. haha

jom kita nangis sma2..
biasa la tu mina..
next year balik johor plak kn..
at least masih ada suasana raya tu..ktorg kt sna silap2 ari raya tu ngah bz exam.. huaa lagi sadis.. sabo je la..

echah mashuri said...

haha.atin!biorla ko xbalik raya pun.nanti boleh la ko buat salam perantauan kat surat kabor.;p

kan ke market jadinya.haahhaha

Cik TeN10 said...

echah

lol.. sanggup xbalik semata2 nk buat salam perantauan?.. cm xberbaloi ja echah..

aku buat dua2 lah.. haha

xpe.. market cm da ok je.. kang tggu sgt ssh lak.. haha :p

najihatussolehah said...

hehe..snang hati nh nak wat cheese kek ka...mintak resepi bleh...hehe...

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

xleh wt lg lohh.. xckp bahan.. kna g beli brg dlu.. okeh2.. nt letak kt blog..hihi

shafiq ahmad said...

alamat burn la cuti raya..hihi..

demam gak ke??sama la..mungkin kita dah tak ssuai kot suhu msia..kehkeh

Cik TeN10 said...

shafiq ahmad

huhh sabo je la..

a'ah.. perubahan cuaca mendadak kot.. tu yg demam tuh.. selsema xilang2 lg pn..

Raji berkata said...

yeah aku lagi lah dah naik bosan duduk rumah =.=

Cik TeN10 said...

Raji

nikmati mknn yg ada kt Malaysia ni sepuas2nya okeh.. so that ko xkn nyesal nt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...