:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, March 8, 2011

:: Silent ::

Assalamualaikum..

Silent..
selalu aku ni kuat ketawa huha sana huha sini..
tp kl aku diam tu..
sama ada aku terasa hati..
or aku geram tak pun marah..


em.. kawan oh kawan..
time nak kau cari..
tp time kau ketawa xingt dunia..
aku kau lupa..


aku rasa better xde kawan dr ada kwn yg cm gini..
aku rasa cm aku ni xdipndng walau sblh mata pn..
ahh suka hati kau lah..
asalkan kau happy..
tp kau jgn hairan kl aku tba2 berubah..




p/s : sabar.. itu yg terbaik :)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

KUREKURE COMEL said...

ayoooooo....awat ni...meh habaq kat cekk...cek nak pukoi ckit....


xmau cedih2...meh mina blnje ayaq aiisss..mau?kihkihkih....



p/s:biasa la tu....susah nk cari kwn best....yg tak best je byk kn...huhuhu


nasib baik aiii best...pangg!!!..

Cik TeN10 said...

kurekure comel

buang msa je sedih.. buat origami lg best!! hihi

wahh cdapnye kl dpt minum milo ais !!!

ahahaha.. pangggggg pranggg2!!! hakhak

najihatussolehah said...

sdey kan kwn camnih.....tp xpelah,tu urusan dia dgn Allah..aah wat pa nak pening2 psl die..cheers yourself...org yg bersabar nih lebih bnyk kelebihannya..

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

thanks dear :)

Raji berkata said...

huhu jgn lah ak dpt kawan cmnih owh..
nauzubillah

yeah byk2 bersabar ne senpai..

Cik TeN10 said...

Raji

mcm2 org mcm ragam.. xkisah pn.. kl dia xde pn aku bleh hidup je..

yup.. thanks

Ezay Hadry said...

sabar jelah cikTen10..ezay pun kene camtu
wat derkk je..hehe time dorunk nak attention jgn layan..wat2 layan lagu ke..kuar ke..hehe

aNiS aNiSa said...

cik ten10 lbey kurang la kita..bila mrah atau terasa akan diam..pastu wat muka ketat

sbar ek,,prngai org ni kdg2 susah nk diduga..xmo sdey2 =)

si para para said...

biasa la tu..kawan..sebab tu la panggil dia kawan..
kalau sahabat lebih baik..

so carilah sahabat..
tapi sebelum tu kita pun kena la jadi sahabat.
eh mana mana pulak tu.hehe

Cik TeN10 said...

Ezay Hadry

senyum tak perlu kata apa2~ hihi (>.<)

Cik TeN10 said...

anis anisa

emm.. thanks dear (",)

Cik TeN10 said...

si para para

erkk.. mcm mna ni.. ada pening sket.. haha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...