:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, March 1, 2011

:: Minah / Mamat kondem ::

Assalamualaikum..(",)


sebelum aku cite panjang..
mai kita layan video ni dulu nooo..


soal citarasa..

" loh..mamat ni muka bukan main encem lagi.. skali tgk awek dia.. mak cik guard kt kolej aku tu lg lawa kott..! "

" wehh.. cuba ang tengok minah tu.. tak syle langsung fesyen.. macam nak pi raya hindu ja aku tengok.. "  (sambil gelak2 jahat..)

tengok tu..
tak dak keja lain..
dok keja nk kondem orang ja..

mungkin bg mamat tu awek dia tu lawa..
dan mungkin bg minah tu baju yg dia pakai tu dia rsa cantik..
ikut citarasa masing2 lah kan..

aku nak tanya..
apa ampa dapat kl dok kondem2 orang ni ???
kalau dh citarasa dia cmtu..
biarlah dia dgn gaya dia..
aku rasa dia tak ganggu pun idup ang kan ???

tok sah nk gaduh2 mcm budak kecik laa weyhh..
tak profesional la kl nk gaduh2 ni kan..
masing2 ada citarasa masing2..
so tak perlu nk kondem2 okeh..


p/s : nape aku rsa cm pelik ja ejaan "kondem" aku ni?..betui ka eja cmni dlm bhsa melayu?..


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

36 comments:

KUREKURE COMEL said...

fuyooo..cik ten10 emo lah...hehehe...



maybe pndngan laki tu...aweknya sgt cntik...mata org berbeza beza kn...kn...


dia dpt choki choki kot kalau kondem org lain..heee...

sbnrnya tak baik..kalau tak suka..
jgn pndang...beyeh...huhuhu...

Cik TeN10 said...

ehh rsa cm aku emo ke? haha actually xemo pn.. just nk ckp aku setuju dgn video nih..

KUREKURE COMEL said...

uiitss...mcm pelik je tgk tajuk...
ada kalanya mina baca..mamat/ minah kondom...kihkihkih...

najihatussolehah said...

org yg dok kondem org len tu,.x semestinya dia tu perfect sgt...


p/s:slalu tgok org yg x brapa cantik/biasa2 ja,slalu dpt awek/pakwe yg cantik/hensem...hehe....itu luaran saja...dalaman yg penting..

zati embong said...

sekali pintas,eh kondom?haha

bersyukur dgn ape yg kita ada.hihi.

xbaik kutuk2 org,jap g pulang kat diri sendiri.huhu

Cik TeN10 said...

kurekure comel

muahaha.. kena baca betol2.. jgn silap baca plak.. kahkahkah

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

xde manusia yg sempurna.. :)

yup..kecantikan dlman itu lebih pntg! :)

Cik TeN10 said...

zati embong

muahaha..sengal lah jat.. bce betol2 lah.. (>.<)

betol3.. :)

nelly said...

jatuh cinta jap .hahaha

al-lavendari said...

saya pun rasa pelik tengok ejaan kondem tu .. tukar kutuk boleh ?

khai@nuar said...

huhuhu..orang bialah orang dah nk watcmna rezeki dy dpat yg ensem...ehhee tapi kan klu cun sgt pom tp pagai xelok buat ape gak kan..huhuhu

najihatussolehah said...

rasanya org kedah ckp kondem ...ayat mat salleh ..hehe..bnyk gk ayat omputeh org kedah pakai,,,

Cik TeN10 said...

nelly

uihh jatuh cinta ngn spe tu nelly?..

Cik TeN10 said...

al-lavendari

hahaha

Cik TeN10 said...

khai@nuar

emm tu lah..buat sakit hati je..biarlah cntik luar dan dalam..kn itu lebih baik.. :)

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

kan2..org kedah ckp kondem kan?..

haa ampa sume jgn dok pk pelik2 eh..belog seposen aku ni masih suci tau..huahua

nub said...

mengata tu macam adat pulak.. hadoii la....

Cik TeN10 said...

nub

tu lah pasal.. byk lg keje berfaedah yg bleh buat.. tp nk jga mengata..

Zhafran Vengence said...

tudiaa anwat hadii..huhu xD

ps:dlm slang utara yg pekat..huhu xD

rj Etika said...

hahahaha...siod je. kondem-kondem orang macam bagus sangat. hahaha.

Cik TeN10 said...

Zhafran

i like !!! hihi

suka pelat utara and slank english dia.. besh!

Cik TeN10 said...

rj Etika

ragam manusia.. biasa lah kn.. :)

MataHati @ MH said...

biasalah kondem mengondem ni.. dah asam garam kehidupan.. yg menjadi mangsa kondem, buat dunno jer..huhuhu

Cik TeN10 said...

MataHati

mcm2 ada.. hihi (>.<)

nelly said...

ssyyhh ..rahsia ..:D

echah mashuri said...

HAHAH..ak suka ja.sebab kena atas batang idung.suka gak kondom2 org neh.

apik pehe said...

aihhh..cik ten ni..jangan pkir camtu tau..x bek..hehe..cantik tu subjektif..hehe

Cik TeN10 said...

nelly

wahh..rahsia2 pulak :p

Cik TeN10 said...

echah mahsuri

muahaha.. weyhh kondem lah bkn kondom..! ishkk kau ni echah..

Cik TeN10 said...

apik pehe

ehh. xde lah.. tu just nk kasik cntoh je laa..

skandaLdariLangit said...

pandang cermin. tenung dalam2. lihat kekurangan diri. rendah diri. lihat kelebihan diri. syukur.

Cik TeN10 said...

skandaLdariLangit

betul2.. :)

Sca Ndx said...

tak semua org suka apa yang orang lain suka.

tu kritik2 berlaku.

kita perlu hadap benda tu semua.

Raji berkata said...

hahaha btol2
bila dia rasa diri der jer yg btol
taste dia jer yg hebat
cmtuh lah jadinya
asyik dok kondem jer

err mmg cmnih lah ejaan der? =.="
ker dia perkataan BI kot

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

:) pape pn chill !! (>.<)

Cik TeN10 said...

Raji

biarlah dia.. dia happy kot bl dpt kondem org.. kihkih

rsanya cm perkataan BI .. tp diBMkan.. muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...