:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, March 8, 2011

:: 遅くてごめんね。。 ::


Assalamualaikum..

okeh..
mlm ni nk jawab tag dari siparapara 
maaf ye si para para..
baru jmpa.. hihi


1) Bila korang suka tulis entry?

bila2 masa time idea tengah mencurah2..
time terasa nak mengarut merepek2.. (>.<)

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?

kl free mmg tiap2 hari xmiss lah blogwalking

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:

3 je ke?.. banyak kot yg aku suka.. tgk lah kt bloglist kt sidebar aku tuh.. 
blog2 tuh wajib aku pergi stp kali ada entry baru !..

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML 

ML ?? apakah itu?.. 

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~ 

aku nk tag sape erkk.. em.. sape2 yg rsa nk join sila lah jawab tag ini ye..

sekian~


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

zati embong said...

MJ jat tahu.ML jat xtahu.haha sebok2 nympuk kat sini O.o

KUREKURE COMEL said...

mother in law kot...kihkihkih...


ckp love u ML...hahaha...

si para para said...

hehe cik ten10 ni bagus la..tak paksa pun buat ni.lagi pun tu tag lama.hehe apa apa pun trma kasih sbb buat.. meh nak belanja ABC..hihi


ML tu apa eh..kompius jugak.kena tanya orang yang mula mula reka tag ni.

echah mashuri said...

ML tuh mis lulaby kot.si pembuat tag tuh.huhuh.bljar obersea gak,ak rase konfirm dia tuh ML

eh.rupanya ak di bloglist ko?terharunyaaaaa....eh.

ingt xnk updte blog dah sepanjang cuti neh.hehehehe

si para para said...

はお気の毒 ...hehe

Raji berkata said...

kau suka baca blog ak?
bangga2 sat
hak2

Cik TeN10 said...

zati embong

tu la..ape bnda la ML ni.. dok pk jugak.. short form terlampau smpi xfaham trus.. huhu

Cik TeN10 said...

kurekure comel

hahaha.. ade2 je ko ni mina.. mungkin jgak kan!!

tp fatin blom ade mother in law lagi..hihi

Cik TeN10 said...

si para para

ye lah.. dh org tag kna la hargai kan.. hihi sorry lan lmbat skit ea.. xperasan kna tag..

Cik TeN10 said...

echah mahsuri

maybe..

ko bru perasan echah?.. ishkk3

ohh cuti ttp cuti.. belog xcuti.. hihi

Cik TeN10 said...

si para para

:)

Cik TeN10 said...

Raji

bangga?? kembangla smpai pat mgkuk pun.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...