:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, December 21, 2011

:: wordless wednesday #9 " setia " ::


:)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

19 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sweet nyer kalo dpt laki gini
sobs juga biler baca tue uwaaa

aReLaN said...

hmmm...xtau nk ckp apa.spe xnk anak kn tp klu blm smpi wktu lg,redha jela kn.mne tau kot2 ble smpi wktu,melimpah ruah rezeki anak tu kn.

Anum said...

bahagianya dapat laki cm nie

Waqheh said...

ujian ini ujian yg sangat getir buat kaum wanita. tekanan ckp tinggi..

Juliet_iRa~" said...

bestnya dpt hubby camtu..:)

beruntung la wife tu..heee

siti kektus said...

bertuah badan dapat suami macam ni kan. ;)


yg ada tu, baru setahun dua tak dapat anak, dah sibuk nak kawen baru. hmm.

apik pehe said...

isk3..nak jugak jadi laki gitu

♥ p a a n i ♥ said...

nice lah kalau semua lelaki fikir macam tu :)

Juliet_iRa~" said...

psss : ha tu la sll gak dgr org kalo blajar kat japan, msti bw blk kereta dr sn..:)...AP tu utk 1 student ke?leceh ek?hee..xpela leceh sekali nt dah xyah beli kereta kat malaysia ni..mhl kot..huuu :)

ira xtau nk beli kereta apa la fatin...ira survey2 je dl..mmg b4 ni nk beli myvi je...tp bf ira suh tgk2 alto tu juga sbb comel kan..hee..tp tkut kalo rosak, spare part mhl..hee

Daddylicious said...

rasanya ikut cakap isteri tu sangat berbaloi...hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sangat sweet :)

Papa Mifz said...

insyallah..setia pd yg satu..:)

YOUsoF said...

SubanaAllah indahnya segala ciptaan Tuhan..

Aku ada sorang pakcik yang tak dapat anak, dia ambik anak angkat dan habagia sampai sekarang.. ;)


*Zettai Kareshi!! Sangat menyeronokkan! haha (baru layan dua episod pun)

Hanamiko Sakura said...

sob sob :(
mereka setia dan sabar

si para para said...

:)

ShahzCudin said...

xtaw la apa yg dirasakan oleh pasangan yg mcm situasi nih...nak handle emosi, tekanan n mcm2 lagi..

Hanis MY said...

komen dedilicious tu tak menahan haha...

tersentuh patik membacanya wuwuwu...

ABU said...

ni dah nak kena madu ke ni cik ben10 hahahaha.. bagus betul pempuan dlm gmbr tu kan...

zati embong said...

dlm hubungan, sama2 kena bg semangat antara satu sama lain. jgn pernah ptus asa dgn psangan kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...