:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, December 28, 2011

:: 秋田 ::


morning :)

秋田  =  Akita

aku masih berada di akita.. tujuan asal datang carik umah sewa.. umah sewa dah dapat so time untuk jalan-jalan dan enjoy !!

korang nak tengok salji sangat kan ??? nah 3 keping gambar aku tempek kat sini.. 3 sudah la ea.. beku tangan nak snap gambar bebanyak.. enjoy !! >.<





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

sweetsal said...

tengok dh tau...sejukkk bangat kan...tak join ke kawan2 lain main ski tu...gambar tu cantik sgt...

アヌムちゃん said...

tebalnyaa snow..mesti best guling2..heheh

Kamalia said...

fatin..nnt smbg kat Akita ke?
sama dgn Azrin ke?*tak sure dia ke situ or tempat lain*
mmg beku tangan klau duk ambik gambarkan.

fiverul wan said...

fuhh.. winter sonata.. dpat main ski pun best ni.. tak pun buat org salji.. best best

Tukang Karut said...

ABC ABC ABc special satu!

Asmara said...

Oh result dah keluar ye.. Tahniah! Amboi mkin jauh ke utara, seronok la time fuyu nnti. :D

Apik Pehe said...

cantiknya..huhu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

samuiiiiii
ai ada kawan kt akita
dia ajak terjah sana mcm x sanggup jer nk gi ngeeee

zati embong said...

waaa hihi.cntik gmbr!fatin da pndai amek gmbr la.hihi

ShahzCudin said...

oo..lps ni x dduk hostel lgi eh..?
cantik gambar..

Waqheh said...

mencari rumah sewa dlm keadaan salji cmni mmg sgt 'rare' malah tak pernah terus kalo kat malaysia ni kecuali aloq staq

Juliet_iRa~" said...

wahh kena pindah dok umah sewa plak ek?heee

bagusla fatin..ira xleh..sbb ira sakit lagi kot..wpon prsaan syg tu dah xda..ira kalo jmpa ex ira, ira nk buat xkenal je..heee ;p..

Hanamiko Sakura said...

salji tu putih2 gebu2 macam pau... nak makan boleh tak?? (hehehe.. tak ada kerja..)

ABU said...

oh god.. msti seronok kan.. macam dalam tivi pulak...:)

d_LA said...

comel la pic salji ni..kalo dla dah berangan dah, maybe terguling-guling kot bersama salji..hehe

YOUsoF said...

Morning Faten! ;D

Sewa rumah sana standard macam kat sini ke?

SubhanAllah.. Gambar last tu super duper cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...