:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, October 21, 2011

:: Fashion wear ::


Fashionable slim boat neck long sleeves cotton t-shirt warna hitam ni..
bleh dipakai dengan jeans or skirt..
nk bagi meriah sket tambah accecories macam belt and necklace etc..
simple but look nice.. gaya santai gitu.. eewww i like !!!

sesuai juga untuk muslimah bertudung.. boleh kenakan degan shawl bercorak leopard kegemaran i !!! :)

sape2 yang tengah rungsing memikirkan baju ape yang sesuai untuk dipakai bagi melepak bersama teman-teman di hujung minggu ni boleh la try style ala-ala japanese and korean ni.. 

daaaaa~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

Tukang Karut said...

owh... aku buta fesyen...

Asrul "iLham" Sany said...

aku suka vintage

:D

Anum said...

suka style2 mereka

siti kektus said...

bila cik kiah bercakap pasal fesyen. hehehehehe

org slim lawa la pakai baju camtu. aku yg straight ni, mmg nmpak huduh sikit lah. hehehe

ShahzCudin said...

pstu bleh la posing cute wat bentuk cm dlm gmbr tuh..

zati embong said...

jat suka yg sempoi tp cntik.hihi

ABU said...

i will call police fashion awas..keh keh..

YOUsoF said...

Style yang simple tapi comel!

;)

muhamad hanif said...

aku rabun fesyen. Pakai jelah apa yang aku rasa style.

Hanamiko Sakura said...

wah! akak dah macam pereka fashion la.. simple fashion..

Wen said...

memang coool kan? hehhehehe

budak penjara said...

ko tak tngok arabic lagi kn..diorang pnya pakaian lg style

si para para said...

salam cik ten10..
sehat?
lama tak datang sini..

:)

apa2 pun pesen, yang penting tutup aurat...btl tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...