:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, October 11, 2011

:: motif ??? ::


membazir duit je letak pintu..
agak2 kalau dah tak tahan nak terberak sangat korang sanggup tak membuang kat toilet sebegini ??

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

20 comments:

zati embong said...

kalau tinggi 2la pintu 2,WC 2 pn kena setting angkat tinggi la.nnt bila msuk toilet,kepala leh laga dengan ceiling.happening tol.

ArulchelseA said...

serupa tak yah je kan..kih kih kih

siti kektus said...

baik lah dia buat open toilet weh. hahaha :p

ShahzCudin said...

ok la nih..org tak nmpk muka..huhu

Waqheh said...

ni kat jepun ke beb? biasa la janji tak nampak muka berak ja la..tapi kalo kat aloq staq buat mcm ni mmg gua pelangkong kepala

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape ke pelik...
ish2...

♥ p a a n i ♥ said...

oh my...tak sanggup aku!!!

H.J said...

kat jepun ke ni..?hahaha

Cik TeN10 said...

jat

hahaha..kalau buat tinggi2 bila banjir selamat kan.. betul gak tu.. mmg happening.. haha :D

Cik TeN10 said...

Arul

a`ah.. itu ler pasal.. haha

Cik TeN10 said...

siti kektus

tau takpe.. gamaknye designer toilet nih silap design kot.. haha

Cik TeN10 said...

ShahzCudin

mmg la xnmpk muka.. tp dh alang2 nampak tu biar nmpak semua la baru cool.. tak gitu ? hahaha

Cik TeN10 said...

Waqheh

tak lah.. aku rasa ni kat eropah ni.. aku jmpa kat ternet je nih.. haha.. aku rasa kalau ada kat alor star kan.. mesti toilet ni lapaling bersih sbb xde org gna.. kah3

Cik TeN10 said...

meniti senja

pelik kan?.. haha

Cik TeN10 said...

paani

aku rasa mmg xde org yg sanggup melainkan org gila.. haha

Cik TeN10 said...

H.J

tak lah.. Jepun tandas sopan je.. cantik siap leh guling2 ats lantai gi..

Tukang Karut said...

hoho... kalau dah tak tahan sangat, tutup mata je la masa tengah berak...

Mama Gee said...

omak aiii eden tak sanggup..

Cik TeN10 said...

TK

tutup mate buat ape dh mmg muka terlindung pn.. haha yg bwah je nampak.. keh3

Cik TeN10 said...

Mama Gee
hahaha.. sape la sanggp masuk toilet cenggini.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...