:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, October 16, 2011

:: pecutan ::

*****

firstly..
this is the answer for entry lepas 
hope you all enjoy this song..
sambil kemas2 umah boleh la dengar ea.. (",)


*****
2nd thing


semalam dari pukul 4.30 petang aku masak.. dibantu assistance2 aku yang tak berapa nak betul..
pukul 7.30 start party !

*****

now.. aku busy siapkan segala benda untuk open campus next week..
this year atas permintaan ramai aku buat sate dan kuah kacang.. menu sampingan apam balik..
so dijemput datang ke Sendai National College of Technology pada 22 dan 23 October utk sama2 memeriahkan lagi open campus ni.. ;p

aku rindu nak terjah cerita2 panas lagi sensasi dari korang..
tapi masa tak mengizinkan aku untuk blogcrawling dengan senang hatinya.. huaa
ok lah ! aku nak siapkan banner utk booth kitorang..
nanti aku tempek gambar kat sini ea..
muahhh !!

*****



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

zati embong said...

alamak,bagusnya.buat sedap2 tau dear,kaut untung bnyak2 lagi.hihi

muhamad hanif said...

blogcrawling.?

mcm familiar lah eh ayat tuu..

MataHati @ MH said...

yes yes dpt teka dgn tepat...huhuu
terpikir gak ni, bila ler dpt merasa kek yg cik ten10 buat.. huuuu

Mama Gee said...

dapnyaaa...bagusss anak dara ni :)

Tukang Karut said...

untungnya siapa dapat buat bini ni..

siti kektus said...

okeh. dah boleh kawen dah kau ni. hehehe :p


nga bz giler2 lah ni. elok2 lah weh. ;)

♥ p a a n i ♥ said...

nampak sedap kek ko wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. terliur aku ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...