:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, October 2, 2011

:: membuka selera ::

ohh no !!
esok dah ari isnin..
kenapa la weekend 2 hari je.. huhu


weekend je la perut aku riang gumbira..
sebab tuan dia akan jamu dengan masakan special sket..

so hari ni asam pedas !!!
sungguh menyelerakan..!! 
favourite aku nih !.. 

ohh..
ape motifnya entry ni ??
saja nak tayang kat korang ari ni aku masak special sket..
makan nasi tambah smpai 3 pinggan !!
nahhh.. amek ang.. kih3

korang makan ape ari ni ?

.....

lagi satu..
blanket aku dah siap !!!

taraaaa



cantik tak ?
olooo puji la penat tau aku mengait siang malam..
pasni aku nak kait blanket pattern lain plak..
ohh ye.. sekarang hobi aku yang satu ni dah dtg balik..
so kalau aku jarang update tu paham2 je la ea..

bubye !!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

peberet ai juhgak asam pedas tue
but since duduk sini x pernah masak pow ngeee...2day ai masak nasi briyani , ayam masak merah dan setnyer...weekend if x gi jejln mmg masak special sket....uwaaaaa pandainyer mengait uols boley order kat uols la nanty...nk LOVE2 boley x ngeeeee

zati embong said...

bf jat pun suka tau.hihi.alamak jat x reti lg cmne nk masak lauk 2.hoho teruk betul jat.

fatin,cntik.serius.sukanya.napelah jat x lahirkan berminat bt kerja2 cm fatin.waaaa.

delarocha said...

asam pedas... org melake keee

ash said...

adeh..rse lapo plk..

ArulchelseA said...

weekend kat jepun bukan lapan hari ke.. kih kih kih

siti kektus said...

wah! feberet kite sama lah weh! aku pon suka asam pedas. cecah roti atau hirup macam tu [on aku suka. :D



psst. cantek jugak kau mengait ni. buat kan aku satu tau. tahun depan hantar kat aku. lalalala :p

Tukang Karut said...

Jat: sila belajar cepat dengan cik fatin ni... nanti ada pulak yang merajuk tak dihidang lauk kegemaran...

chemay said...

wahhhh.
macam2 pandai buad nieee.
dah boleh kahwinnn
hehe
:P

Waqheh said...

tolong kaitkan utk gua satu....nanti gua upah laksa telok kecai sekawah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ARI NIEH PON LUNCH ASAM PEDAS...
SAME...
HEEE...

ABU said...

serius lawa blanket tu..msti lama nak buat kan..huhu..hebak:)

ShahzCudin said...

nyum2..asam pedas tu nmpak sedap n blanket tu amat cantik..

mOon jOhari said...

sgt chanteQ...nak satu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...