:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, October 17, 2011

:: fenomena biasa ::

morning !! ohayou ! (",)


ini antara fenomena biasa yang  berlaku dalam kelas aku masa form 5..
fenomena ni selalu berlaku dalam kelas add math..

cikgu add math aku nama Cikgu Tempawan.. garang orangnya !

tapi ada sorang mamat dalam kelas aku tak serik-serik..
makanya selalu berlaku permainan baling kapur dalam kelas add math !

paling terer skali tak lain tak bukan cikgu tempawan lah !!
tepat kena kat kepala beliau yang sedang lena dibuai mimpi indah..
terkejut bangun muka blurr.. takleh blah.. haha

mamat ni jugak la yang kantoi pinjam buku latihan add math aku secara haram..
maklum la.. sapa yg siap latihan add math awal pasti jadi mangsa.. aku antara mangsa yg pemes amos ! hehhhhh

hangin aku bila datang sekolah pagi-pagi buku add math takde kat rak..
last2 terkantoi mamat ni la punya kerja..
hasil meniru kerja add math aku maka Add Math dia lulus dgn cemerlangnya time SPM..
kira aku dapat pahala secara tak langsung la.. hehehe

korang penah kena baling kapur jugak ke ???

*****

sekarang ni aku ngah layan cite A thousand kisses
busy cemana pun sehari at least 1 part mesti aku layan drama korea ni..
time to watching pasrt 2 ! heeeeeee bye!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

aleen aiden said...

wuuu mase skolah rendah dlu memang ade sorang cikgu yg jenis memang sker baling kapur.jenis yg baling pemadam papan itam pon ade..stok baling bukan ala2 oih,baling memang tuju betul.hu3

Sca Ndx said...

eh k-drama layan tak k-pop tak. hee

kapur, pemadam pembaris dan macam2 lagi. semua aku tak merasa. hhehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xpenah kena... haha.. (kiranyer budak baik laa kan..)

siti kektus said...

aku budak baik. tak pernah kena baling2 kapur ni. hehehe :p


ini kes budak hebakk ni orang selalu pnjam buku addmath. ;)

d_LA said...

wahhh..rumah fa10 berubah trus dh ni..siap ade lukisan comey lg..comeyla..
rasanya x pnh lg kene baling kapur..walaupun agak nakal dulu2

zati embong said...

xpenah,tp jat penah baling kapur kat sorg bdak laki ni.gila,suka kcau jat.sekali jat baling,mendarat tepat dlm mulut dia.pas2 jat xtahu apa jadi,jat lari smbunyi.haha,takut kena belasah.

Tukang Karut said...

bukan takat kapur je, pemadam papan hitam tu pun penah aku kena baling... hoho...

ShahzCudin said...

kapur, pemadam papan hitam.ape lgi..buku..sume tuh pernah di baling ke arah aku..hahaha..

Hanamiko Sakura said...

hah!? kena baling kapur.. hehehe, x pernah.. semua cikgu baik2 je.. tp ade lah seorg ustaz ni bling pmadam ppan hitam kt bdak lelaki sebab bising.. heheh

budak penjara said...

aku sllu je kena bling kapur kt guru dlu..sbb aku kn budak nakal..tapi skang ni..aku plak yg baling maker kt dak2 aku..haha..sbb skang ni kn smua dh gna white board

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

masa form 2 jadi bebal kejap sebab selalu kena lempang dgn cikgu burn.. cis!! sampai mati gua benci cikgu burn!!

specsy said...

kapur? marker pen penah dak? hahah

♥ p a a n i ♥ said...

aku penah kne ketuk dengan tongkat T___T

Anonymous said...

balig kapur..mmg best..

abu
http://www.ashgive.com/

zati embong said...

haha..jat puas explore page fatin cr shoutbox tau.haha.lawak2.lagu mengapa 2 lagu lama,nicky astria yg nyanyi,org indon kot.haha,jat upload vid 2 sbb rasa lawak sbb masa karok gelak je bnyak,bukan feel sgt pn.haha.

YOUsoF said...

Hehehe.. Pernah sebab sekolah aku pun ada cikgu segarang Cikgu Tempawan tu.. Tapi kawan aku la yang kena.



Syukur la kau berjaya bawak dia lulus cemerlang sekali.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...