:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, October 20, 2011

:: new hair band ::


taraaaa...
lebihan yarn yang aku guna untuk kait beg tu
aku buat hair band ni !!! comel tak ??

nampaknya ramai yang berminat dgn beg hasil kerja tangan aku..
siap ada yang tanya

" jual tak ?? "

setakat ni aku buat just untuk suka2 dan kegunaan sendiri je..

" kau buat bisnes la weh.. banyak produk yang  boleh buat.. jual mahal pun mesti orang beli.. "

buat masa ni aku blom ada plan untuk buat bisnes lagi la..
aku buat ni pun time aku free ja.. sekadar isi masa lapang dan lepaskan kerinduan pada hobi aku yang satu ni.. tapi masa-masa akan datang insyaAllah..

" mana kau belajar weh ? "

dulu aku selalu usha mak sedara aku mengait.. aku perhati je dia mengait.. pastu aku mula belajar basic.. yang lain-lain tu aku belajar sendiri je dari youtube and magazine..

orang kata nak seribu daya tak nak seribu dalih kan ?.. heee

" boleh ajar aku mengait tak ? "

boleh je.. tapi tak tau la bila pulak aku balik mesia.. heeee

tapi aku ada angan-angan nak buka kelas.. nak ajar sape-sape yang berminat.. ala2 kerja sampingan aku la .. heee banyak betul angan-angan aku kan.. tapi angan-angan tu penting tau.. beserta dengan usaha insyaAllah pasti tercapai.. :)



beg ni adalah dari idea aku sendiri.. corak bunga tu aku follow stepp kat youtube je.. :)


ini pun aku follow kat youtube jugak.. ini makan masa agak lama nak siapakan.. so ketekunan, kegigihan dan kesabaran amatlah diperlukan untuk siapkan sehelai blanket ni.. :)

harapnya soalan-soalan drpd anda2 yang bertanya terjawab ea.. >.<

pstt.. aku ngah pakai hair band baru ni !! terasa macam diri ini comel pulak.. kih3 *sila muntah
bai !



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

teha said...

wah ! cantek la... kretif nyee laa

♥ p a a n i ♥ said...

kreatif gila koooo!!! adoyyyyy hehe

orlando ahmad said...

terer ngko

Anum said...

comelnya

MataHati @ MH said...

sebelum taip panjang labor.. kih kih kih..

pandai cik ten10 buat. bermacam2 kemahiran yg ada.. x nak tampal ke gambar pakai hair band tu?

siti kektus said...

tak payah jual lah, kasi free kat aku je lah. ea? hehehe :p


byk jugak kan masa free kau sempat buat semua ni. ;)

YOUsoF said...

Betuahnya ada bakat kait-mengait ni.. ;)



Lawa² belaka, serius bikin kami jeles!

ash said...

klu org tmph byk2..mhu pth tgn dbuatnya hehee

zati embong said...

terbaiklah fatin!hihi

Tukang Karut said...

tetiba aku rasa aku nak jadi pegawai pemasaran produk ni... hohoho...

kiwi said...

berbaloi..cantik kot..bunga dia pn cantik..boleh wat keronsang..hihi

muhamad hanif said...

wooo,

kau seni jugak yaaa..



Cool. !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...