:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, October 12, 2011

:: our 1st date ::


setelah lebih kurang 2 tahun bechatting kat YahooMessenger!
kami ambil kata putus memberanikan diri masing2 untuk bersua muka..
masa nak berjumpa tu..
perasaan ni bercampur baur macam rojak !
takut pun ada.. gembira pun ada.. malu pun ada..

kami ditakdirkan untuk bersua muka buat pertama kalinya pada 1.1.11 !!
ohh tarikh yang sangat cantik disitu !
tak dirancang pun sebenarnya kebetulan masa tu aku balik bercuti dan encik bf juga dapat weekend..so dia datang kedah untuk jumpe lah..

encik bf ni pemalu orangnya..
maka aku kena la buat muka tak malu kan..
kalau tak bisu je lah tak bercakap..
nasib baik aku ni style muka sekeras tembok cina..
malu-malu pun bantai je lah kan.. haha

1st impression aku bila tgk encik bf depan mata buat pertama kali ??

dia malu-malu kucing gitu.. masa mula2 kenai je la.. la ni membebel tak benti.. sampai aku nak mencelah pun takleh punya la kecoh kannn.. haha

sopan santun gituu.. aku cakap lg kuat dari dia.. dok sebatu pun leh dengar apa aku cakap.. haha 

dia tak suka bergambar !! aku plak pantang tengok kamera nak posing je kejenye.. kih3

dah le tu sket2.. takleh cite lebih-lebih.. hee

*****

kepada encik bf yang tengah training kat hutan tu..

this is for you


hope you like it.. (",)






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

21 comments:

zati embong said...

alala mesti mood tgh rindu gila ni kan?

zati embong said...

eh jap2..fatin kdah?dia ganu.ha padanlah kita.jat ganu,bf jat kedah.hahaha

Hanis MY said...

wewitt sweet sgt.... wahh super duper upgrade dah blog fatin... coolll

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sweet like gula2 kapas gituew
On9 guna iPhone x support plak new vision uols ni
So dpt view yg layout lama jer
Ubah kt setting ke mobile view senang nk terjah

Tukang Karut said...

aku tak suka bergambar gak!

Hanamiko Sakura said...

sweetnye... ^_^ boleh buat novel ni...

siti kektus said...

wewiiitttt~

love story mory ni. :p

budak penjara said...

wahh..de gak yg jatuh cinta sbb ym yer??haha

aleen aiden said...

weewit!kemaen lagi u ols...hik3

Cik TeN10 said...

jat

a`ah.. mmg pun.. xsbar nk tggu dia balik..

a`ah.. terbalik kan.. nt balik kedah leh la jat dtg jejalan umah fatin kan.. :)

Cik TeN10 said...

kak hanis

sweet mcm gula2.. hehe

cool? pakai danbou.. haha :P

Cik TeN10 said...

@ ☆*♥L@dy @yU♥*☆

dah tukar dah.. sorry2..

Cik TeN10 said...

TK

bagus.. jd cameraman utk kami2 yg suka bergambar ni ea.. kih3

Cik TeN10 said...

hanamiko sakura

haha.. xde la rajin sgt smpai nk buat novel.. :P

Cik TeN10 said...

siti kektus

a`ah.. sengaja tulis sni.. nt dh tua leh tengok2 balik kenangan lama2.. heee :)

Cik TeN10 said...

budak penjara

bkn sbb ym.. melalui ym.. ntah.. semuanya scra kebetulan..

Cik TeN10 said...

aleen

heeee.. :)

♥ p a a n i ♥ said...

cutenyeee!! hehehhehehe.

Cik TeN10 said...

paani

hee.. sje nk cbe mendoodle jugak.. :)

YOUsoF said...

Waah ingatkan ni macam kisah dongeng Stacy tu. Rupa²nya kisah benar la.. ;)


Kami tumpang gembira, semoga kalian terus bahagia. Aminnn.

ash said...

dgn pnuh prsaan bkobar2 en bf ke kedah nk jupe kekasihnya..akhirnya dpt bertemu jg buah hati didepan mata..

I will never forget every single moment of you.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...