:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, October 25, 2011

:: A thousand kisses ::

time xde mood ni layan drama korea
lupa segala benda yang menyerabutkan kepala hotak aku..

aku suggestkan korang layan A Thousend Kisses.. drama romantic !! 


drama ni berada dalam top ranking la sekarang ni.. setakat ni aku tengok sampai episode 18..

cerita dia pasal seorang perempuan janda anak satu..
pompuan ni actually wife yang bagus sangat.. tinggal sebumbung dengan mak mertua dia yang memang banyak komen lah.. tapi dia sabar je.. siapkan makan pakai semua.. uruskan umah dan anak laki dia yang berumur 3 tahun..

husband dia pulak jenis yang tak reti bersyukur.. dah ada bini yg cantik and anak yg comel kat umah.. stil nak menggatal dengan pompuan lain lagi.. disebabkan dok menggatal dia jarang spend masa ngn anak bini dia.. anak dia minat bola.. selalu mungkir janji nak bawak anak dia tengok bola..

sepandai-pandai tupai melompat last2 jatuh tersungkur gak kan.. bini dia nampak depan2 mata laki tu kiss dengan skandal dia.. dh banyak kali dia diperbodohkan oleh husband sdri.. last2 dia mintak cerai.. bila dh jadi mcm tu.. melalak la si lelaki ni.. tau plak nak meraung.. masa buat tak ingat dunia kan.. hamik kau laki !! padan muka kau.. 

masa tengah dok bertegang dgn suami dia.. muncul seorang popeye yang selalu ada time pompuan ni sedih or kesusahan.. lepas tuuu.. lepas tuu.. lepas tuu..

...aku tak larat nk cta dah.. korang nak tau tgk sendiri la.. hahaha
nak tengok online bleh raba kat sini kah3 >.<




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 comments:

siti kektus said...

aku tengah layan running man weh. baru episod 2. haha buat aku ketawa tak henti2 weh. :p


laju jugak kau tengok dah sampai episod 18. :)

kau masih tak ok lagi ke.

budak penjara said...

giler kurus puasa aku tngok org berpeluk haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ai pow suka
Dh buat review pow pasal drama ni
Pjng epi smpi 50
Dh la weekend jer ader
X sabaq nk tunggu ngeee

Tukang Karut said...

raba? hohoho...

eh... ni dah ok ke belum ni?

ash said...

tenet slow xle tgk huhuh

siti kektus said...

uit. pasal open new tab tu, kau search je tuto nya. ada je. aku tak ingat aku amek tuto mana. cari file nya, tak jumpa pulak. hehehe :)

YOUsoF said...

Memang letih kalau dapat mak mertua yang cerewet.. (cakap mcam dah kashwin je) ;D



Kadang², kita setia bukan maian, tapi pihak sebelah sana buat tahi je kan.. (Berdasarkan pengalaman) hehe



Apsal sweet beno gambar tu?.. Lagi sweet kalau tak tunjuk aurata pompuan kan.. ;P

Hanamiko Sakura said...

tak sempat nak layan kdrama..
sibuk memanjang..
otak dah bluurr..
thun dpan bru mnatap laptop puas2 tgok on9 drama...
klau lyan pn..
lyan drama2 lama.. cm coffee prince,, dream high.. boy over flower.. etc

adan said...

wei ko layan korea gak.. wah.. best2.. hhahaha...

si para para said...

sejak bila pandai raba ni cik ten10.. pengaruh citer korea ae..hehe
apa2 pun harap cik ten10 sehat dan ceria di sana..

:)

teyn teyn said...

teringin nak tengok drama ni.

awk dh tgk secret garden ? best ta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...