:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, November 16, 2010

::Salam Aidiladha::

Kepada semua umat islam walau dimana anda berada..aku ambil kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha...maaf andaikata terkasar bahasa tersalah bicara...


hurmm...tadi petang aku call rumah...


Aku : Assalamualaikum...adik!!ang dok buat apa?..


Adik : w'salam..aku dok tengok tibi...


Aku : ait..da siap ka masak serunding semua?


Adik : siap semua dah aih..sedap wehh serunding aym!!


ciss...adik aku ni ada ja benda dia nak perangat aku..perghh..melelh jugak la air liur kan...kalau la dapat balik da dapat makan rendang ayam mak buat!!huhu apakan daya..sabar je lah


Aku : adik,panggil mak sat!


Mak : assalamualaikum..


Aku : w'salam..haa..mak dok buat apa?..siap semua dah ka?..


Mak : serunding ayam siap dah..ni mak dok cari kain pelekat abah hang..ari tu banjir bungkus2 
          tak tau pi dok tang mana..


haha..kelakar kan?..kain pelekat hilang..sume banjir punya pasal lah ni..nak selamatkn baju2 dr basah dek banjir masuk je dalam plastik and kotak..sekarang nak pakai carik tak jumpa..haha..


ermm..agak2nya sekarang ni diorang tengah buat apa ya?..mesti meriah gila sebab malam ni semua berkumpul kat kg..tahun ni masing2 buat serunding kat rumah sendiri..then petang balik kg buat ketupat sama2..huaaa jeles betul!!aku suka kumpul ramai2 cam nih..tunggu next year punya raya puasa pulak la jawabnya..


takpe2..bukan aku sorg beraya kat perantauan kan..so kepada member2 yang tak dapat pulang beraya di kampung tu tabahkan hati ya..yang tengah exam tu wish u all da best!!chayok2..aku pun esok ada test..tp xreti2 nak stduy lg..jom2..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

~aLiYa~ said...

selamat ari raya ten!!!

fatin said...

sejak bila plak aku jadi sepuluh ni..aduihh..ten pn ten lah..slmt ari raya..(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...